Cristiano Ronaldo a fost depistat pentru prima dată cu COVID-19 la data de 13 octombrie, când se afla în cantonamentul naționalei. Ulterior, Cristiano a zburat cu avion privat la Torino și a fost transportat cu o ambulanță până la domiciliu. Rezultatul celui de-al doilea test, venit la data de 22 octombrie, a fost tot pozitiv.
În urma celor două rezultate pozitive, starul portughez al lui Juventus nu mai avea vreo speranță că poate fi inclus în lot de Andrea Pirlo. Totuși, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au venit cu o teorie prin care explică ce ar trebui să se întâmple pentru ca Ronaldo să poată juca în meciul din grupele UEFA Champions League cu Barcelona.

Cristiano Ronaldo speră să fie prezent la meciul dintre Juventus și Barcelona

Premier League
Cristiano Ronaldo, ruptură totală cu Solskjaer! Ce antrenor își dorește lusitanul pe Old Trafford
ACUM 5 ORE
CR7 a fost din nou testat de curând și așteaptă rezultatul în această după-amiază. Dacă testul va fi negativ, acesta va putea fi în lotul lui Juventus pentru meciul cu Barcelona, scrie Gazzetta Dello Sport. Potrivit condițiilor stabilite de UEFA, citate de italieni, cluburile gazdă sunt obligate să anunțe cu cel puțin 24 de ore înaintea meciului situația jucătorilor infectați, în timp ce oaspeții trebuie să prezinte informațiile cu minimum 48 de ore înainte.
Fără Ronaldo în ultimele trei meciuri, Juventus a înregistrat două remize în Serie A (1-1 contra lui Crotone și Verona) și o victorie în UEFA Champions LEague (2-0 împotriva lui Dinamo Kiev). Partida dintre Juventus și Barcelona, de pe Allianz Stadium, este programată mâine la Torino, de la ora 22.00, livetext pe eurosport.ro.
Premier League
"Ronaldo nu e nici măcar în top 5!" Starul lui United, făcut praf de un fost atacant de la Real
ACUM 7 ORE
Liga
Marile cluburi europene vor să-i dea lovitura Barcelonei! Ce echipă i-a făcut deja o ofertă lui Fati
ACUM 8 ORE