Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo face orice pentru un meci direct cu Messi! Cum poate juca împotriva Barcelonei

Irina Aldea

Publicat 27/10/2020 la 15:41 GMT+2

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv cu COVID-19 de două ori în luna octombrie, speră că va putea fi prezent pe teren în meciul cu Barcelona, din grupele UEFA Champions League, programat miercuri, de la ora 22:00, livetext pe eurosport.ro.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, pregătiți pentru o nouă întâlnire

Credit imagine: Eurosport

Cristiano Ronaldo a fost depistat pentru prima dată cu COVID-19 la data de 13 octombrie, când se afla în cantonamentul naționalei. Ulterior, Cristiano a zburat cu avion privat la Torino și a fost transportat cu o ambulanță până la domiciliu. Rezultatul celui de-al doilea test, venit la data de 22 octombrie, a fost tot pozitiv.
În urma celor două rezultate pozitive, starul portughez al lui Juventus nu mai avea vreo speranță că poate fi inclus în lot de Andrea Pirlo. Totuși, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au venit cu o teorie prin care explică ce ar trebui să se întâmple pentru ca Ronaldo să poată juca în meciul din grupele UEFA Champions League cu Barcelona.

Cristiano Ronaldo speră să fie prezent la meciul dintre Juventus și Barcelona

CR7 a fost din nou testat de curând și așteaptă rezultatul în această după-amiază. Dacă testul va fi negativ, acesta va putea fi în lotul lui Juventus pentru meciul cu Barcelona, scrie Gazzetta Dello Sport. Potrivit condițiilor stabilite de UEFA, citate de italieni, cluburile gazdă sunt obligate să anunțe cu cel puțin 24 de ore înaintea meciului situația jucătorilor infectați, în timp ce oaspeții trebuie să prezinte informațiile cu minimum 48 de ore înainte.
Fără Ronaldo în ultimele trei meciuri, Juventus a înregistrat două remize în Serie A (1-1 contra lui Crotone și Verona) și o victorie în UEFA Champions LEague (2-0 împotriva lui Dinamo Kiev). Partida dintre Juventus și Barcelona, de pe Allianz Stadium, este programată mâine la Torino, de la ora 22.00, livetext pe eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo