Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Debeljuh, cu o dublă, o salvează de la rușine pe CFR! Clujenii câștigă cu emoții în Gibraltar

Andrei Bobeica

Publicat 20/07/2021 la 20:55 GMT+3

CFR Cluj a întâlnit-o, în deplasare, pe Lincoln Red Imps, din Gibraltar, în prima manșă a turului 2 din preliminariile Ligii Campionilor.

Ciprian Deac și Gabriel Debeljuh (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

Clujenii s-au calificat în turul 2 după ce au trecut cu emoții de Borac Banja Luka, scor general 4-3. De cealaltă parte, Lincoln a trecut de luxemburghezii de la Fola Esch cu 7-2, la general.

Debeljuh, salvarea CFR-ului în Gibraltar

Meciul de pe Victoria Stadium din Gibraltar a început surprinzător cu gazdele în atac, dar Arlauskis a respins șutul lui Bernal în minutul 2.
La această fază, Lincoln a solicitat și o lovitură de pedeapsă, la intervenția lui Rachid Bouhenna, dar arbitrul a lăsat jocul liber.
În minutul 16, Lincol a ratat din nou o mare ocazie, dar Arlauskis a respins din nou în corner șutul de la distanță, tras de Walker.
CFR a răspuns timid prin ocaziile lui Deac din lovitură liberă în minutul 26 și un șut în minutul 29.
Chiar înainte de pauză, Lincoln a dat lovitura și a deschis scorul prin Marco Rosa, care l-a învins pe Arlauskis și echipa din Gibraltar a intrat în avantaj la pauză, după o primă repriză modestă făcută de echipa lui Șumudică.

CFR, revenire după pauză

Echipa lui Șumudică a ieșit mai hotărâtă de la vestiare și Debeljuh a întors scorul cu o dublă, în doar 6 minute. Atacantul clujenilor a egalat în minutul 52, cu capul după un assist al lui Sigurjonsson, îar în minutul 58 a adus-o pe CFR în avantaj. după o pasă a aceluiași Sigurjonsson/
Chiar dacă a controlat mai bine repriza a doua, CFR nu a scăpat de emoții. Lincoln a fost periculoasă pe contraatac și a presat până la ultimul fluier al arbitrului, dar nu a reușit să mai înscrie și golul 2.
CFR câștigă cu emoții cu 2-1 în deplasare și o așteaptă pe Lincoln în Gruia.
Meciul retur va avea loc la Cluj-Napoca, pe 28 iulie, iar echipa care va trece mai departe o va înfrunta pe învingătoarea dintre Slovan Bratislava (Slovacia) și Young Boys Berna (Elveția).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo