Manchester City a câștigat aseară cu 2-1 în fața Borussiei Dortmund, dar arbitrul român Ovidiu Hațegan a ieșit în evidență într-un mod negativ după ce a luat mai multe decizii controversate împotriva galben-negrilor. Asistenții lui Hațegan la acest meci au fost Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, iar arbitrul de rezerva a fost Istvan Kovacs.
Scene de-a dreptul incredibile au fost surprinse pe tunel la meciul Manchester City – Borussia Dortmund. La finalul partidei, Octavian Șovre a fost surprins oprindu-l și cerându-i un autograf starului dorit de toate superputerile Europei, Erling Haaland, pe tunelul care duce la vestiarele de pe Etihad Stadium. Pep Guardiola a comentat pe marginea acestui episod.

Ce spune Cristi Balaj despre autograful pe care Octavian Șovre i l-a cerut lui Erling Haaland

Premier League
Thomas Tuchel detonează bomba la Chelsea: "Discutăm despre Haaland în mod regulat, îl urmărim!"
20/10/2021 LA 12:23
"Arbitrii sunt oameni şi ei. Jucătorii între ei îşi mai dau autografe, mai fac schimb de tricouri. Mi s-a întâmplat de multe ori să arbitrez un meci important şi aveam prieteni care mă rugau să aduc un autograf, un şort de la un jucător pe care ei îl apreciau. Se întâmpla să faci acest gest pentru o situaţie, un copil, un caz.
Am ajuns la concluzia că nu mai am tricouri pe care le-am primit după joc de la anumite echipe. Toate le-am dat şi nu pot să fiu decât fericit dacă am reuşit să smulg un zâmbet. Nu ştiu pentru cine a luat acel autograf Şovre, dar de recomandat e să se evite. Nu are cum să influenţeze o decizie în timpul jocului, mai ales de la arbitrul asistent. Nu are cum să influenţeze faptul că ai cerut un autograf, dar trebuie evitat. De ce? Pentru că aduce interpretări.
Dacă se nimereşte să greşeşti în favoarea echipei jucătorului respectiv, cei care urmăresc fenomenul se pot gândi la orice. Pentru mine e exclus acest lucru! Arbitrii de la acest nivel sunt triaţi, verificaţi. Eu garantez pentru cei care au reprezentant România în acest joc. După 140 de deplasări internaţonale, mai am doar tricoul lui Messi şi alte două tricouri care nu ştiu cum au scăpat nedate.
E o neinspiraţie să ceri autograf pe tunel, apar oameni care fac conspiraţii şi se gândesc la aşa ceva. Îi cunosc din multe puncte de vedere, garantez pentru corectitudinea lor şi aş fi profund dezamăgit să aflu, peste ani, că au făcut anumite lucruri. Îi cunosc, am participat la meciuri cu ei, niciodată, scrieţi cu litere mari, nu au avut vreun interes, sub orice formă", a declarat Cristi Balaj, potrivit Look Sport.
Bundesliga
Haaland, revenire de senzație la Borussia Dortmund! Norvegianul e o adevărată mașinărie de goluri
16/10/2021 LA 17:10
Premier League
Haaland, în atenția încă unei puteri a Europei! Care este primul club care va încerca să-l transfere
13/10/2021 LA 07:46