După ce sezonul trecut a pierdut trofeul chiar împreună cu Tuchel în fața lui Bayern, pe când se aflau amândoi la PSG, Silva a reușit să ridice trofeul mult visat.

Thiago Silva, "țapul ispășitor" de la PSG

Liga Campionilor UEFA
Noi imagini incredibile din vestiarul lui Juventus! Cum a fost surprins Ronaldo după meciul cu Porto
27/11/2021 LA 17:29
Brazilianul a vorbit despre cât de greu a fost să iasă de pe teren și să-și lase echipa fără ajutorul lui din cauza accidentării.
"Este incredibil. Este cel mai important moment din cariera mea. Este de neuitat. Sunt foarte fericit. Să câștig Champions League e uriaș. Accidentarea mea? O mulțime de lucruri erau în capul meu. Să ies de pe teren atât de devreme a fost greu pentru mine. Dar la acest nivel nu poți juca la 70% din potențial. Dar sunt fericit că echipa a fost calmă și s-a apărat bine.", a spus Silva.
Fundașul lui Chelsea a dezvăluit presiunea imensă pe care o resimțea la PSG pentru a câștiga Champions League și faptul că era mereu găsit vinovat.
"Am suferit, dar am făcut bine ce am făcut. În final, am fost răsplătiți pentru ce am făcut. Este ceva special pentru mine, mai ales pentru presiunea pe care am avut-o la Paris să câștigăm acest trofeu. De fiecare dată când eram eliminați la Paris, lumea voia să găsească un vinovat și de fiecare dată eram eu. Sper ca Parisul să câștige în viitor pentru că am o mulțime de prieteni acolo. Voi rămâne mereu cu roșu și albastru.", a mărturisit Thiago Silva la finalul meciului.

Silva, în continuare la Chelsea

Conform celebrului jurnalist Fabrizio Romano, fundașul brazilian va semna prelungirea contractului cu Chelsea până în 2022.
De asemenea, conducerea londonezilor vor deschide negocierile și cu Thomas Tuchel pentru un contract mai lung.
Liga Campionilor UEFA
"O noapte minunată! Am fost geniali!" Guardiola, extrem de fericit după victoria cu PSG
24/11/2021 LA 23:03
Liga Campionilor UEFA
Sergio Ramos, convocat în premieră în lotul lui PSG! Fundașul ar putea debuta împotriva lui City
23/11/2021 LA 11:27