PSG a făcut spectacol pe teren propriu cu Istanbul Basaksehir într-un meci din ultima etapă a Grupei H din UEFA Champions League. Reprogramat pentru seara această dupa scandalul de rasism al cărui protagonist a fost Sebastian Colțescu, meciul a început din minutul 13 si s-a desfășurat fără incidente. PSG s-a impus cu un categoric 5-1 și a încheiat Grupa G pe prima poziție.

Neymar (minutele 21, 38 și 50) și Mbappe (minutele 42 și 62) au marcat golurile parizienilor, în timp ce Topal a punctat pentru turci, în minutul 57, înscriind golul de onoare. Arbitru a fost olandezul Danny Makkelie, după ce UEFA a decis înlocuirea brigăzii din România, cu Ovidiu Hațegan la centru.

Liga
PSG, acuzată că vrea să destabilizeze Barcelona prin declarațiile privind interesul pentru Messi
ACUM 3 ORE

Kylian Mbappe, performanță uimitoare în UEFA Champions League

Grație dublei din această seară, reușită în fața campioanei Turciei, Kylian Mbappe a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Champions League care marchează 20 de goluri, întrecându-l astfel pe Lionel Messi. De altfel, cele două goluri marcate de Mbappe au fost primele din campania 2020. A doua reușită a meciului i-a permis francezului să îl întreacă pe Lionel Messi drept cel mai tânăr jucător din istoria competiției care reușește să marcheze 20 de goluri.

Următorii în topul celor mai tineri marcatori în UEFA Champions League sunt Raul, Del Piero și Benzema. PSG a avut și un gol anulat de VAR, în minutul 39, o reușită a lui Bakker, dar golul a fost anulat și s-a dat penalty. Neymar, care bate de obicei loviturile de pedeapsă pentru PSG, i-a oferit această șansă colegului și prietenului Kylian Mbappe.

Ligue 1
Un nou jucător de la PSG face lobby pentru Lionel Messi: "Rămân aici și îl aștept și pe el"
IERI LA 16:43
Ligue 1
PSG, forțată să renunțe la cei mai importanți fotbaliști! Ce se întâmplă cu Messi, Neymar, Mbappe
22/01/2021 LA 17:12