Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leo Messi, întrecut de Kylian Mbappe! Francezul, performanță uimitoare în UEFA Champions League

Irina Aldea

Publicat 09/12/2020 la 22:09 GMT+2

În această seară, în urma partidei din UEFA Champions League dintre PSG și Istanbul Bașakșehir, întreruptă aseară din cauza unui scandal de rasism, Kylian Mbappe a stability un record impresionant, întrecându-l pe Leo Messi.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

PSG a făcut spectacol pe teren propriu cu Istanbul Basaksehir într-un meci din ultima etapă a Grupei H din UEFA Champions League. Reprogramat pentru seara această dupa scandalul de rasism al cărui protagonist a fost Sebastian Colțescu, meciul a început din minutul 13 si s-a desfășurat fără incidente. PSG s-a impus cu un categoric 5-1 și a încheiat Grupa G pe prima poziție.
Neymar (minutele 21, 38 și 50) și Mbappe (minutele 42 și 62) au marcat golurile parizienilor, în timp ce Topal a punctat pentru turci, în minutul 57, înscriind golul de onoare. Arbitru a fost olandezul Danny Makkelie, după ce UEFA a decis înlocuirea brigăzii din România, cu Ovidiu Hațegan la centru.

Kylian Mbappe, performanță uimitoare în UEFA Champions League

Grație dublei din această seară, reușită în fața campioanei Turciei, Kylian Mbappe a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Champions League care marchează 20 de goluri, întrecându-l astfel pe Lionel Messi. De altfel, cele două goluri marcate de Mbappe au fost primele din campania 2020. A doua reușită a meciului i-a permis francezului să îl întreacă pe Lionel Messi drept cel mai tânăr jucător din istoria competiției care reușește să marcheze 20 de goluri.
Următorii în topul celor mai tineri marcatori în UEFA Champions League sunt Raul, Del Piero și Benzema. PSG a avut și un gol anulat de VAR, în minutul 39, o reușită a lui Bakker, dar golul a fost anulat și s-a dat penalty. Neymar, care bate de obicei loviturile de pedeapsă pentru PSG, i-a oferit această șansă colegului și prietenului Kylian Mbappe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo