Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid - Chelsea 1-1! Pulisic a stabilit recorduri, Benzema l-a egalat pe Raul!

Andrei Bobeica

Actualizat 27/04/2021 la 23:53 GMT+3

Pe o ploaie care a încetat foarte puține minute pe parcursul jocului, Real Madrid și Chelsea s-au înfruntat pe micuțul stadion Alfredo Di Stefano în prima manșă a semifinalei din Liga Campionilor.

Karim Benzema scores - Real Madrid vs. FC Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a dominat prima repriză și a reușit să înscrie prima, prin Pulisic, după ce Werner a ratat o ocazie imensă.

Benzema și Pulisic, goluri și recorduri

Cu golul din minutul 14, Pulisic a devenit primul american care înscrie în semifinalele Ligii Campionilor, și totodată, americanul cu cele mai multe goluri din istorie în această competiție (5).
De partea cealaltă, Benzema a egalat în minutul 29 și l-a egalat pe locul 4, pe Raul, în topul golgheterilor din istoria Champions League. Francezul a avut și o bară înainte de egalare.
Repriza a doua a fost una mult mai precaută din partea ambelor echipe, care nu s-au mai aruncat atât de mult în atac. Hazard a intrat și el în minutul 65 pe teren, împotriva fostei sale echipe.
Până la final, niciuna dintre echipe nu a reușit să mai înscrie și finalista se va decida la Londra, la returul de pe Stamford Bridge.
Update
Final. Real Madrid - Chelsea 1-1
Minutul 65. Hazard intră în locul lui Vinicius.
Tuchel schimbă și el. Ies Pulisic, Werner și Azpilicueta și intră Ziyech, Havertz și James.
Start repriza a doua
Benzema l-a egalat pe Raul în topul golgheterilor în Champions League!
Pauză pe Alfredo Di Stefano.
Minutul 32. Kroos șutează frumos, dar pe lângă poarta lui Mendy din afara careului.
Minutul 29. GOOOOL BENZEMA! Atacantul lui Real înscrie superb și egalează pe tabelă.
Minutul 23. Benzemaaa! Karim lovește bara cu un șut superb în diagonală, din afara careului!
Pulisic a devenit americanul cu cele mai multe goluri în Champions League! Și totodată, este primul american care înscrie într-o semifinala de Liga Campionilor!
Minutul 14. GOOOOOL, Pulisic! Americanul deschide scorul după o pasă perfectă de la Rudiger! Pulisic înscrie după ce îl driblează pe Courtois, iar Varane și Nacho, aflați pe linia porții nu pot opri mingea să intre în poartă!
Minutul 10. Courtoooois! Ce paradă! Chelsea pleacă pe contratac după o pasă greșită a lui Casemiro, dar Werner ratează incredibil!
Start meci
Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Varane, Nacho - Kroos, Modric, Casemiro, Marcelo - Benzema, Vinicius Jr.
Chelsea: Mendy - Christensen, Silva, Rudiger, Azpilicueta - Kante, Jorginho - Chilwell, Mount, Pulisic - Werner
Zidane încearcă să o ducă pe Real Madrid în cea de-a patra finală de Liga Campionilor cu el pe banca tehnică, în timp ce Tuchel încearcă la Londra, cu Chelsea, ce nu a reușit la Paris, cu PSG - să câștige Champions League.

Real, cu Hazard pe Stamford Bridge

Cu Ramos, Mendy, Valverde sau Vazques încă absenți, Zidane se poate baza însă pe Eden Hazard pentru meciul cu fosta sa echipa. Este puțin probabil ca belgianul să fie însă titular. Hazard a jucat doar 13 minute în meciul cu Betis din LaLiga.
De partea cealaltă, Tuchel îl are indisponibil doar pe Kovacic.

Obiective opuse în campionat

Cele două echipe au același obiectiv în Champions League, și anume finala, dar în LaLiga și Premier League, Real Madrid și Chelsea se luptă pentru obiective diferite. Real Madrid vine după două rezultate de 0-0 cu Getafe și Betis, dar speră în continuare și la titlul de campioană. Echipa lui Zidane este pe locul 2, la două puncte de Atletico, dar poate fi depășită de Barcelona, care are o restanță cu Granada.
Chelsea vine după o victorie importantă pe terenul lui West Ham. Trupa antrenată de Tuchel se luptă pentru loc de Champions League. Londonezii se află pe poziția a patra, cu 58 de puncte, la doar 3 distanță de West Ham și la 4 de Liverpool.

Chelsea, altă echipă cu Tuchel

Chelsea s-a transformat însă sub conducerea lui Tuchel. De la venirea neamțului pe bancă, în 21 de meciuri, Chelsea are doar 2 înfrângeri. Un 2-5 cu West Brom și 0-1 cu Porto, în returul din sferturile Ligii. Tuchel a calificat-o pe Chelsea în finala FA Cup, după victoria din semifinale, contra echipei lui Guardiola.
Și Real Madrid a jucat mult mai bine în ultimul timp. În luna ianuarie, madrilenii erau la 13 puncte în spatele lui Atletico și multă lume nu-i dădea șanse Realului nici măcar cu Atalanta în Liga Campionilor. Zidane a reușit să-ți capaciteze jucătorii, astfel că în acest final de sezon se luptă atât pentru titlu, cât și pentru Champions League.

Echipe probabile la Real - Chelsea

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Militao, Nacho - Modric, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Vinicius jr
Absenți: Mendy, Ramos, Valverde, Vazquez
Antrenor: Zinedine Zidane
Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Thiago Silva, Rudiger - James, Jorginho, Kante, Chilwell - Mount, Havertz, Werner
Absenți: Kovacic
Antrenor: Thomas Tuchel
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo