PSG are o misiune foarte grea în încercarea de a ajunge pentru a 2-a oară consecutiv în finala UEFA Champions League. Parizienii au pierdut cu Manchaster City pe teren prorpiu, scor 2-1, și au nevoie de un meci mare la retur pentr a juca din nou cu trofeul pe masă.
După partida de Parc de Princes, Neymar a declarat că PSG a pierdut doar o bătălie, nu întreg războiul și s-a arătat foarte încrezător că lucrurile se pot întoarce.

Manchester City - PSG | Neymar, mesaj "războinic" înaintea meciului de pe Etihad

Fotbal
Messi nu se vede favorit la Balonul de Aur. Cei 3 jucători de care se teme cel mai rău
09/10/2021 LA 10:36
Acum, cu numai o zi înaintea meciului decisiv de la Manchester, atacantul brazilian a făcut o nouă serie de declarații "războinice", subliniind că este dispus la orice sacrificiu pentru a-și ajuta echipa să meargă în finala de la Istanbul.
"Fiecare fan al lui PSG trebuie să creadă în noi. Am avut un prim meci dificil, dar trebuie să avem încredere. Nu contează ce spun statisticile despre șansele noastre de a câștiga.
Eu voi fi în prima linie, voi primul războinic care va intra în luptă pentru echipă. Voi da tot ce am mai bun pentru a ne califica în finală, indiferent ce se va întâmpla. Chiar și dacă va fi nevoie să mor pe teren.", a declarat Neymar pentru site-ul oficial al parizienilor.
Alături de Neymar, PSG se va putea baza și pe Kylian Mbappe. Atcantul francez a lipsit din meciul cu Lens de sâmbătă din cauza unei accidentări, dar va face deplasarea la Manchester și va fi cel mai probabil titular.
Manchester City - PSG va fi mâine seară, începând cu ora 22:00, iar cele mai importante aspecte de pe parcursul partidei de pe Etihad le veți găsi în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Fotbal
Cum arată lista scurtă a favoriților pentru Balonul de Aur! Jucătorii din Premier League domină
08/10/2021 LA 16:09
Fotbal
Ce se întâmplă cu Sergio Ramos, fotbalistul care nu a debutat încă pentru PSG. "Asta e realitatea"
06/10/2021 LA 09:09