Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pierre Webo, "prezentat" la PSG de șeici în semn de solidaritate după scandalul de rasism din UCL

Irina Aldea

Publicat 09/12/2020 la 23:46 GMT+2

Pierre Webo a avut parte de un val uriaș de susținere după ce a fost numit "negru" de Sebastian Colțescu în meciul de aseară dintre PSG și Istanbul Bașakșehir, din UEFA Champions League.

PSG - Istanbul Bașakșehir

Credit imagine: Getty Images

Meciul din UEFA Champions League, dintre PSG și Başakşehir, a fost întrerupt marți seară în minutul 14 și a fost reluat în această seară, de la ora 19:55 (încheiat cu 5-1 pentru gazde), dar cu o altă brigadă de arbitri. Partida nu s-a mai reluat aseară după ce Sebastian Colțescu i s-a adresat lui Ovidiu Hațegan folosind cuvântul "negru" atunci când s-a referit la una dintre persoanele din staff-ul echipei din Turcia.
Este vorba despre fostul internațional camerunez, Pierre Webo, care a avut parte în ultimele 24 de ore de un val uriaș de susținere. Fanii lui PSG au afișat la meciul reluat din această seară mesaje de susținere pentru Pierre Webo, însă surpriza cea mai mare a venit la finalul partidei, atunci când unul dintre șefii șeici ai PSG i-au oferit în semn de solidaritate lui Webo un tricou al campioanei Franței cu numele lui.

Pierre Webo, "prezentat" la PSG de șeici în semn de solidaritate

Fostul internaţional camerunez Pierre Webo, antrenorul secund al echipei Istanbul Başakşehir, a fost prezent în această seară pe banca de rezerve a campioanei Turciei, la reluarea meciului din UEFA Champions League cu PSG, întrerupt marţi seara în minutul 14. Cu o seară înainte, Ovidiu Hațegan îi arăta lui Webo cartonașul roșu și îl trimitea în tribune, însă UEFA a intervenit și a anulat pedeapsa dicatată de arbitrul român. Anunțul anulării cartonașului roșu dat de Hațegan marți seară a fost făcut chiar de Istanbul Bașakșehir, pe contul oficial de Twitter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo