Meciul din UEFA Champions League, dintre PSG și Başakşehir, a fost întrerupt marți seară în minutul 14 și a fost reluat în această seară, de la ora 19:55, dar cu o altă brigadă de arbitri. Partida nu s-a mai reluat după ce Sebastian Colțescu i s-a adresat lui Ovidiu Hațegan folosind cuvântul "negru" atunci când s-a referit la una dintre persoanele din staff-ul echipei din Turcia.

https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952233.jpg
Fotbal
Sergio Ramos, mai aproape ca niciodată de PSG! Presa din Spania titrează: "Oferta este amețitoare"
ACUM 2 ORE

Mai mult, în această seară, suporterii campioanei Franței, Paris Saint-Germain, au pus la cale un plan pentru a-și arăta susținerea pentru antrenorul secund al adversarilor, Pierre Webo, după evenimentele de la meciul dintre PSG și Bașakșehir, unde arbitrul Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism pentru că l-ar fi descris pe Pierre Webo drept "negru".

Pierre Webo, val de susținere pe rețelele de socializare

Fanii lui PSG au afișat în tribune mesaje de susținere pentru Pierre Webo, în timp ce jucătorii francezi au apărut pe teren cu echipamente pe care aveau inscripționate mesajul "No to racism". "Îl susținem pe domnul Webo... Mândrii de jucători... împotriva rasismului", a fost mesajul fanilor francezi. Mai jos, ei au afișat un alt banner cu sloganul "Parisul unit împotriva rasismului".

https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952232.jpg

Imediat după ce meciul a fost întrerupt aseară, iar cele două echipe au părăsit terenul, UEFA a convocat rapid o ședință pentru a lămuri situația și pentru a lua o decizie privind reluarea partidei. Jucătorii lui Bașakșehir au hotărât să nu mai intre pe teren, anunțul fiind făcut pe contul oficial de Twitter: "Jucătorii noștri au luat decizia de a NU reveni pe teren după ce "secundul" Pierre Webo a fost victima unei reacții rasiste a arbitrului de rezervă".

Liga
PSG, acuzată că vrea să destabilizeze Barcelona prin declarațiile privind interesul pentru Messi
ACUM 3 ORE
Ligue 1
Un nou jucător de la PSG face lobby pentru Lionel Messi: "Rămân aici și îl aștept și pe el"
IERI LA 16:43