Real Madrid suferă groaznic înaintea duelului șoc cu Liverpool din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Trupa lui Zidane a primit o lovitură extrem de dificil de gestionat. Rahpael Varane, fundașul central al galacticilor, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, înainte cu doar câteva ore de duelul de 5 stele cu Liverpool.
Absența fundașului central a fost confirmată oficial de clubul madrilen: "FC Real Madrid transmite că jucătorul nostru, Raphael Varane, a primit rezultat pozitiv la testul COVID-19 care a fost efectuat azi de dimineață", au precizat actualii campioni ai Spaniei în urmă cu doar câteva minute.
Champions League
UEFA a anunţat formatul nou din Champions League şi i se cer mai multe modificări. Ce vor cluburile
IERI LA 18:10

Lovitură cruntă încasată de Real Madrid înaintea meciurilor cu Liverpool și Barcelona

În mod normal, fundașul francez va trebui să petreacă în carantină cel puțin o săptămână până la următorul test care va trebui să fie neapărat negativ pentru a se alătura trupei de pe Bernabeu. În acest moment, e pusă sub semnul întrebării chiar și prezența lui la returul de pe 14 aprilie, programat pe Anfield.
CARE VA FI REZULTATUL MECIULUI REAL MADRID-LIVERPOOL?
În același timp, Zidane va trebui să gestioneze această situație dificilă și în La Liga, la meciul cu Barcelona de sâmbătă, 10 aprilie. El Clasico se va disputa sâmbătă pe stadionul Alfredo Di Stefano din Madrid, de la ora 22.00. Varane va lipsi cu siguranță și de la acest meci. Din trupa lui Zidane lipsește și Sergio Ramos.

#ETalks Champions League revine cu meciuri spectaculoase în sferturile de finală

Fotbal
"Superliga, începutul unui nou capitol". Scrisoarea directorului executiv de la Milan
20/04/2021 LA 12:00
Fotbal
Arbitri cu microfoane și meciuri mai scurte. Schimbări istorice propuse de Super Liga Europei
20/04/2021 LA 11:12