Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real, prima dată în sferturile Ligii după plecarea lui Cristiano! Bornă istorică atinsă de Benzema

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 17/03/2021 la 00:04 GMT+2

Real Madrid s-a calificat în această seară sferturile Champions League, după ce a învins-o pe Atalanta și în meciul retur.

Karim Benzema - Real Madrid-Atalanta - Champions League 2020-2021

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Bobeică
Benzema, Sergio Ramos din penalty și Asensio au marcat pentru Real Madrid și au calificat-o în sferturile Ligii, după ce madrilenii au câștigat și turul din Italia cu 1-0. Manșa a doua a părut mult mai simplă decât partida din Italia pentru Real Madrid.
Meciul de pe Alfredo Di Stefano a început cu o ocazie mare irosită de Atalanta în minutul 3, de Gosens, care a finalizat cu un șut din cădere, dar Courtois a respins mingea neamțului.
Madrilenii au replicat printr-o acțiune în care Benzema și Vinicius au combinat în careul Atalantei, dar brazilianul a ratat ocazia de a egala.

Benzema, în TOP 5 cei mai buni marcatori din Champions League

În minutul 34, Sportiello degajează greșit, direct la Modric care îi pasează lui Benzema, iar francezul a înscris golul cu numărul 70 în Liga Campionilor, francezul fiind pe locul 5 în clasamentul golgheterilor în Champions League.
  • 1. Cristiano Ronaldo - 134
  • 2. Lionel Messi 120
  • 3. Robert Lewandowski - 72
  • 4. Raul Gonzalez - 71
  • 5. Karim Benzema 70

Real Madrid, pentru prima dată în sferturile Ligii Campionilor, după plecarea lui Cristiano

Repriza a doua a început cu Real în atac, care a irosit o nouă ocazie prin Vinicius, dar brazilianul a ratat după ce a driblat 3 adversari. În minutul 60, Ramos dublează avantajul Realului din penalty și ajunge la 15 goluri marcate în Champions League, depășindu-l chiar pe Zinedine Zidane.
În minutul 83, Muriel reduce din diferență cu un gol supoerb din lovitură liberă, dar două minute mai târziu, Real reface diferența de scor prin Asensio, abia intrat pe teren.
Real Madrid a obținut astfel o calificare mult mai ușor decât s-ar fi gândit în fața Atalantei, după un prim meci în care madrilenii au suferit enorm, chiar dacă au obținut victoria. Scorul general a fost de 4-1 în favoarea spaniolilor, iar Italia riscă să rămână fără echipă în Liga Campionilor. Doar Lazio se mai află în competiție și joacă mâine returul pe Allianz Arena, dar în primul meci au pierdut cu 4-1 în fața lui Bayern.
Pentru Real Madrid e prima calificare în sferturile competiției, după plecarea lui Cristiano de pe Santiago Bernabeu. În precedentele ediții, "Los Blancos" au fost eliminați în optimi de Ajax și Manchester City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo