Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șumudică înainte de duelul decisiv cu Young Boys: "Dacă e nevoie, folosim și măști de oxigen!"

Razvan Circeag

Actualizat 10/08/2021 la 11:50 GMT+3

CFR Cluj a remizat cu scorul de 1-1 cu cei de la Young Boys, în primul meci din turul 3 preliminar al Champions League. Marius Șumudică a oferit un interviu în care a prefațat duelul decisiv cu elvețienii.

Marius Șumudică

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a ratat în ultimele secunde victoria în fața celor de la Young Boys Berna, în manșa tur a dublei contând pentru a treia rundă preliminară din Champions League. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 după o reușită a elvețienilor în prelungiri.
Clujenii vor juca astăzit returul decisiv, de la 21:30, în deplasare la Berna. Șumudică, antrenorul CFR-ului, e de părere că Young Boys are prima șansă la calificare chiar dacă a egalat dramatic, în ultimele minute.

Young Boys - CFR Cluj. Marius Șumudică: "Elvețienii sunt favoriți, dar sper să vedeți niște eroi"

"Având în vedere că brigada va fi din Turcia, probabil că voi juca tot cu trei fundaşi centrali. Pentru că ei sunt obişnuiţi cu lucrul ăsta, asta aşa ca o ironie a sorţii, că vom avea arbitri din Turcia. La ultimul meci de campionat au odihnit opt jucători din primul 'unsprezece'. Este o finală, o finală care porneşte de la 0-0, golul marcat în deplasare ştiţi bine că nu mai are nicio relevanţă. Dar nu am venit să ne predăm, să ne baricadăm, se bag autobaza în poartă sau ceva de genul. Avem şi noi surprizele noastre, vom pune şi noi probleme, pentru că altfel e foarte greu să pleci cu un rezultat pozitiv. Consider că ei au un plus jucând această finală acasă şi cred că şansele pleacă undeva de la 60-40% pentru ei în momentul de faţă", a declarat Şumudică într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.
"Sper ca mâine să vedeţi nişte eroi, în sensul bun al cuvântului. Le-am spus că la fotbal nu a murit nimeni din cauza efortului şi dacă va trebui să folosim măştile de oxigen vom face şi lucrul acesta. Voi face tot ce e posibil ca jucătorii mei în momentul când vor părăsi această arenă să aibă capul sus şi să fie mândri de ceea ce au realizat, chiar dacă vor fi scoşi de o echipă care în momentul de faţă are o cotă de piaţă superioară faţă de noi", a mai spus Marius Şumudică.
În cazul unei victorii în dublă manșă cu Young Boys, echipa lui Marius Șumudică o va întâlni pe câștigătoarea dintre Slavia Praga și Ferencvaros în dubla decisivă pentru calificarea în grupele UEFA Champions League.
În schimb, dacă CFR va fi eliminată din Champions League de către Young Boys, clujenii vor juca pentru un loc în grupele Europa League contra învinsei dintre Steaua Roșie Belgrad și Sheriff Tiraspol.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Brentford - Arsenal va fi vineri, de la ora 22 pe Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo