Meciul din UEFA Champions League, dintre PSG și Başakşehir, a fost întrerupt marți seară în minutul 14 și va fi reluat în această seară, de la ora 19:55, dar cu o altă brigadă de arbitri. Partida nu s-a mai reluat după ce Sebastian Colțescu i s-a adresat lui Ovidiu Hațegan folosind cuvântul "negru" atunci când s-a referit la una dintre persoanele din staff-ul echipei din Turcia.

UEFA a demarat deja o anchetă în cazul scandalului de rasism în care protagonist este arbitrul român, Sebastian Colțescu. Jurnaliștii de la Sky Sports au aflat deja ce pedeapsă riscă al patrulea arbitru al partidei dintre PSG și Istanbul Bașakșehir. Conform Sky Sports, Sebastian Colțescu riscă o suspendare de "cel puțin 10 meciuri", dacă va fi găsit vinovat de folosirea unui limbaj rasist. Comisia de Control, Etică și Disciplină a UEFA a început o investigație în acest caz și o decizie va fi luată în scurt timp.

Champions League
Marcos Alonso a surprins, după Atletico - Chelsea 0-1: "Acum șansele calificării sunt 50-50!"
23/02/2021 LA 23:04

Sebastian Colțescu, pus la zid după limbajul folosit în meciul din Champions League

Imediat după ce meciul a fost întrerupt, iar cele două echipe au părăsit terenul, UEFA a convocat rapid o ședință pentru a lămuri situația și pentru a lua o decizie privind reluarea partidei. Jucătorii lui Bașakșehir au hotărât să nu mai intre pe teren, anunțul fiind făcut pe contul oficial de Twitter: "Jucătorii noștri au luat decizia de a NU reveni pe teren după ce "secundul" Pierre Webo a fost victima unei reacții rasiste a arbitrului de rezervă".

L'Equipe a anunțat ulterior faptul că partida va fi fără doar și poate amânată. Meciul urmează a se relua în această seară, de la ora 19:55, ora României. Francezii anunță că brigada de arbitri va fi schimbată, în urma scandalului de rasism provocat de arbitrul român, Sebastian Colțescu.

Champions League
Reacția lui Giroud, după ce a înscris golul victoriei pe Arena Națională
23/02/2021 LA 23:00
Champions League
Atletico Madrid - Chelsea 0-1. Diego Simeone știe ce nu a mers în jocul liderului din La Liga
23/02/2021 LA 22:49