Nottingham a deschis scorul încă din minutul 12, prin Lolley. Meciul se îndrepta către un succes al oaspeților, ținând cont că, în minutul 90+3, Derby a rămas în inferioritate numerică. Cu toate acestea, gazdele au reușit să restabilească egalitatea în minutul 90+7, prin scoțianul Martin.
Unul dintre fanii lui Nottingham n-a mai așteptat fluierul de final, fiind convins că echipa sa va pleca de pe terenul lui Derby cu toate cele 3 puncte, extrem de importante din perspectiva promovării în Premier League. Cuprins de bucurie, individul a hotărât să plece din pub-ul în care urmărea meciul și să sară în râul din apropiere.
Suporterul înflăcarat a avut nevoie de ajutor ca să iasă din apă, așa că un echipaj de poliție și-a făcut imediat apariția. După ce a revenit pe mal, englezul a primit o veste care l-a bulversat în totalitate. Nottingham fusese egalată în prelungirile meciului, deci gestul său curajos s-a dovedit a fi în zadar.
Liga
E gata! S-a terminat calvarul pentru Ansu Fati
ACUM 13 MINUTE
Poliția locală a postat întâmplarea amuzantă pe contul de Twitter, iar aceasta s-a viralizat în mediul online: "Unul dintre fanii celor de la Nottingham Forest a sărit în râul din apropierea stadionului, sărbătorind victoria împotriva rivalei locale. Acesta nu știa însă rezultatul final: 1-1."

Nottingham Forest, pe locul 5 în Championship

Cu 5 etape rămase până la finalul sezonului, Nottingham Forest se află pe locul 5 în Championship, în timp ce Derby ocupă poziția a 7-a. Leeds este lider în liga secundă din Anglia, la 4 puncte deasupra urmăritoarei West Brom. Așa cum prevede regulamentul, echipele de pe primele 2 locuri promovează direct în Premier League, în timp ce formațiile de pe pozițiile 3-6 vor merge la baraj.
Clasamentul din Championship (TOP 6):
  • 1. Leeds 78p (41 meciuri)
  • 2. West Brom 74p (40 meciuri)
  • 3. Brentford 72p (41 meciuri)
  • 4. Fulham 70p (41 meciuri)
  • 5. Nottingham Forest 68p (41 meciuri)
  • 6. Cardiff 64p (41 meciuri)
Liga
Presiune mare pe Ronald Koeman! Cine îi cere demisia antrenorului de la Barcelona
ACUM 26 MINUTE
Fotbal
AFAN și FIFPro, "șocate" de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc! S-a ajuns la TAS
ACUM O ORĂ