Nottingham a deschis scorul încă din minutul 12, prin Lolley. Meciul se îndrepta către un succes al oaspeților, ținând cont că, în minutul 90+3, Derby a rămas în inferioritate numerică. Cu toate acestea, gazdele au reușit să restabilească egalitatea în minutul 90+7, prin scoțianul Martin.
Unul dintre fanii lui Nottingham n-a mai așteptat fluierul de final, fiind convins că echipa sa va pleca de pe terenul lui Derby cu toate cele 3 puncte, extrem de importante din perspectiva promovării în Premier League. Cuprins de bucurie, individul a hotărât să plece din pub-ul în care urmărea meciul și să sară în râul din apropiere.
Suporterul înflăcarat a avut nevoie de ajutor ca să iasă din apă, așa că un echipaj de poliție și-a făcut imediat apariția. După ce a revenit pe mal, englezul a primit o veste care l-a bulversat în totalitate. Nottingham fusese egalată în prelungirile meciului, deci gestul său curajos s-a dovedit a fi în zadar.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 4 ORE
Poliția locală a postat întâmplarea amuzantă pe contul de Twitter, iar aceasta s-a viralizat în mediul online: "Unul dintre fanii celor de la Nottingham Forest a sărit în râul din apropierea stadionului, sărbătorind victoria împotriva rivalei locale. Acesta nu știa însă rezultatul final: 1-1."

Nottingham Forest, pe locul 5 în Championship

Cu 5 etape rămase până la finalul sezonului, Nottingham Forest se află pe locul 5 în Championship, în timp ce Derby ocupă poziția a 7-a. Leeds este lider în liga secundă din Anglia, la 4 puncte deasupra urmăritoarei West Brom. Așa cum prevede regulamentul, echipele de pe primele 2 locuri promovează direct în Premier League, în timp ce formațiile de pe pozițiile 3-6 vor merge la baraj.
Clasamentul din Championship (TOP 6):
  • 1. Leeds 78p (41 meciuri)
  • 2. West Brom 74p (40 meciuri)
  • 3. Brentford 72p (41 meciuri)
  • 4. Fulham 70p (41 meciuri)
  • 5. Nottingham Forest 68p (41 meciuri)
  • 6. Cardiff 64p (41 meciuri)
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 11 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 12 ORE