Tehnicianul englezilor are încredere că atacantul român va da un randament din ce în ce mai bun în liga a doua din Anglia, odată cu trecerea timpului:
Cred că dacă un club mare îl va tenta cu o ofertă, nu va accepta. George este încă tânăr şi mai are multe de învăţat. Mai întâi trebuie să se obișnuiască cu presiunea, iar Reading arată ca un mediu propice unde el poate să se dezvolte. El poate să fie aici pentru următorii 10 ani și sincer, nu cred că un transfer în Turcia ar fi benefic pentru el. În orice caz, refuzarea ofertelor este decizia patronului Dai Yongge. Cunosc foarte bine situaţia lui şi investițiile sale, de care suntem recunoscători, şi nu cred că banii sunt pe primul plan în aceste situații, a spus Mark Bowen.
Championship
"O mare dezamăgire!" Dezvăluirea unui jurnalist englez: ce planuri are Reading cu George Pușcaș
06/01/2022 LA 10:41
https://i.eurosport.com/2019/11/25/2724107.jpg
George Pușcaș a ajuns la Reading în vară, de la Inter Milano, pentru 8 milioane de euro. În acest timp a prins 16 meciuri și a marcat de 4 ori, dar fanii l-au criticat pentru evoluțiile sale din ultimele etape.
Reading se află pe locul 18 în Championship, cu numai cinci victorii obținute în 16 etape. Pușcaș a bifat 14 selecții în tricoul naționalei României și a reușit să înscrie de șase ori. Atacantul cotat la 6 milioane de euro a fost om de bază în naționala de tineret pregătită de Mirel Rădoi la Campionatul European din această vară, unde a marcat două goluri pe drumul către semifinale.
Championship
O nouă ironie la adresa lui George Pușcaș! Ce bornă impresionantă a atins la Reading
12/12/2021 LA 13:08
Championship
George Pușcaș va fi coleg la Reading cu un atacant pe care Liverpool a plătit 41 de milioane de €
15/11/2021 LA 20:30