Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Cred că Pușcaș ar refuza oferta unui club mare". Cum văd cei de la Reading situația atacantului

Cosmin Cioboata

Publicat 25/11/2019 la 11:56 GMT+2

Antrenorul lui Reading a lămurit situația lui George Pușcaș (23 ani), despre care s-a zvonit că ar putea ajunge la Fenerbahce. Mark Bowen susține că atacantul român nu va pleca de la clubul din Anglia în viitorul apropiat, indiferent de ofertă.

Internaționalul român, George Pușcaș, visează să joace în Premier League

Credit imagine: Getty Images

Tehnicianul englezilor are încredere că atacantul român va da un randament din ce în ce mai bun în liga a doua din Anglia, odată cu trecerea timpului:
Cred că dacă un club mare îl va tenta cu o ofertă, nu va accepta. George este încă tânăr şi mai are multe de învăţat. Mai întâi trebuie să se obișnuiască cu presiunea, iar Reading arată ca un mediu propice unde el poate să se dezvolte. El poate să fie aici pentru următorii 10 ani și sincer, nu cred că un transfer în Turcia ar fi benefic pentru el. În orice caz, refuzarea ofertelor este decizia patronului Dai Yongge. Cunosc foarte bine situaţia lui şi investițiile sale, de care suntem recunoscători, şi nu cred că banii sunt pe primul plan în aceste situații, a spus Mark Bowen.
puscas reading
George Pușcaș a ajuns la Reading în vară, de la Inter Milano, pentru 8 milioane de euro. În acest timp a prins 16 meciuri și a marcat de 4 ori, dar fanii l-au criticat pentru evoluțiile sale din ultimele etape.
Reading se află pe locul 18 în Championship, cu numai cinci victorii obținute în 16 etape. Pușcaș a bifat 14 selecții în tricoul naționalei României și a reușit să înscrie de șase ori. Atacantul cotat la 6 milioane de euro a fost om de bază în naționala de tineret pregătită de Mirel Rădoi la Campionatul European din această vară, unde a marcat două goluri pe drumul către semifinale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo