Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorii lui Nottingham Forest și Olympiacos au fost testați negativ cu Covid-19

Cosmin Cioboata

Actualizat 11/03/2020 la 16:27 GMT+2

Jucătorii lui Nottingham Forest nu au fost infectaţi cu Covid-19 de Evangelos Marinakis, patronul clubului din Championship.

nottingham forest

Credit imagine: Getty Images

"Clubul va rămâne în contact cu autorităţile pentru a fi luate cele mai bune măsuri împotriva virusului.", a fost comunicatul celor de la Nottingham.
Nici jucătorii lui Olympiacos, celălalt club patronat de Marinakis, nu au fost testați pozitiv cu coronavirus.
Acționarul majoritar al lui Nottigham Forest, Evangelos Marinakis, a transmis printr-o postare pe contul personal de Instagram că "noul virus ucigaș l-a vizitat". Omul de afaceri grec a mărturisit că este acum în grija doctorilor și urmărește evoluția stării de sănătate. În acest moment, Marinakis se află în autoizolare.
Virusul recent m-a vizitat și mă simt obligat să fac acest lucru public. Mă simt bine pentru că iau toate măsurile necesare și am grijă să urmăresc toate instrucțiunile medicilor. Îmi sfătuiesc toți compatrioții să facă la fel. Vă doresc tuturor o recuperare rapidă”, a fost mesajul patronului lui Nottingham Forest.
Marinakis a fost prezent pe stadionul City Ground din Nottingham la meciul cu Millwall de vineri seara, iar autoritățile urmăresc deja posibilele variante prin care virusul ar fi putut fi răspândit.
Evangelos Marinakis

Manchester City - Arsenal, amânat din cauza coronavirusului

Meciul din Premier League dintre Manchester City și Arsenal, care urma să se joace miercuri seara pe Etihad, a fost amânat ca "măsură de precauție" din cauza coronavirusului.
După ce s-a aflat că patronul celor de la Olympiacos și Nottingham Forest, Evangelos Marinakis, are coronavirus, Arsenal a informat că mai mulți jucători ai săi au intrat în contact cu Marinakis după meciul din Europa League cu formația din Grecia de pe Emirates pe 27 februarie. Toți acei jucători sunt acum în autoizolare.
Premier League a informat într-un comunicat: "În urma recomandărilor medicale, Arsenal și Manchester City consideră că este necesar ca meciul de astăzi să fie amânat pentru a putea fi analizată situația. Premier League a fost astfel de acord cu amânarea acestei partide".
coronavirus

Coronavirusul afectează grav fotbalul din Europa

Amenințarea coronavirusului duce la măsuri din ce în ce mai aspre luate în toată Europa. Meciul lui Chelsea din Champions League de la Bayern Munchen se va juca fără spectatori, la fel ca multe alte partide din Europa League, inclusiv cele jucate de Wolves, Mancehster United și Rangers. Tot în Champions League, Atalanta - Valencia s-a jucat cu porțile închise iar la fel se va întâmpla - dacă se vor mai disputa - la Barcelona - Napoli și Juventus - Lyon.
Autoritățile franceze au anunțat că următoarele meciuri din Ligue 1 se vor juca fără spectatori. Aceeași decizie luată în Spania pentru următoarele etape a făcut ca asociația fotbaliștilor să ceară ca meciurile să fie suspendate cu totul. Federația germană a hotărât să anuleze un amical cu Italia iar mai multe partide din Bundesliga, printre care Bayern - Dusseldorf și Dortmund - Schalke, se vor juca fără spectatori. În Italia, toate competițiile sportive, inclusiv Serie A, au fost suspendate până pe 3 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo