Cazurile în care fotbaliștii trăiesc momente dramatice pe teren s-au înmulțit serios în ultimii ani. După ce Christian Eriksen a fost la un pas de moarte la EURO 2020, fotbalul de cel mai înalt nivel a fost zguduit de un nou moment asemănător.
John Fleck, mijlocașul lui Sheffield United, s-a prăbușit pe teren în repriza secundă a meciului jucat de echipa sa la Reading, câștigat în final cu 1-0. Fără să fie implicat într-un duel cu un adversar, scoțianul de 30 de ani a căzut la pământ și panica s-a instalat pe stadionul din Reading.
Championship
Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League! Fulham, cea mai ofensivă echipă din Anglia
17/01/2022 LA 09:59
Echipele medicale au intervenit imediat și i-au acordat asistență jucătorului minute în șir. Acesta a avut nevoie de o mască de oxigen, dar în cele din urmă starea sa a fost îmbunătățită, fiind apoi transportat la spital.
Citește și:

John Fleck este în afara oricărui pericol

După meci, antrenorul lui Sheffield, Slavisa Jankovic, a confirmat că Fleck este conștient și vorbește cu medicii, urmând ca astăzi să fie supus unui control amănunțit.
"John este conștient, este în spital, vorbește cu medicii și este pe mâini bune.Sperăm că totul va fi bine și ne așteptăm ca totul să fie bine. Vorbea fluent și a întrebat de rezultatul meciului. Nu prea am văzut incidentul, dar părea că s-a prăbușitfără niciun contact fizic în jurul lui.Nu sunt medic, dar știrile sunt pozitive. Nu a fost o situație ușoară pentru nimeni.", a declarat Jankovic, citat de uk.sports.
George Pușcaș a fost integralist la Reading în meciul de aseară, fiind așadar martor la momentele cumplite din repriza secundă. Atacantul român nu a reușit să pună capăt perioadei de secetă, ajungând la al 24-lea meci fără gol marcat pentru echipa sa.
John Fleck este un mijlocaș central cu 5 selecții la naționala Scoției. Crescut de Rangers, acesta a ajuns prima dată în Anglia în 2012, dar a jucat numai jumătate de sezon pentru Blackpool, după care s-a întors la echipa care l-a format. Din 2016, Fleck joacă la Sheffield United, cu care a ajuns din League One (Liga a 3-a) până în Premier League. În total, scoțianul a adunat 226 de meciuri pentru "săbii" în toate competițiile, marcând 14 goluri și oferind 45 de pase decisive.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
The Emirates FA Cup
Pușcaș a rupt blestemul după 277 de zile! Românul a marcat, dar Reading a fost eliminată din FA Cup
08/01/2022 LA 16:10
Championship
"O mare dezamăgire!" Dezvăluirea unui jurnalist englez: ce planuri are Reading cu George Pușcaș
06/01/2022 LA 10:41