George Pușcaș se află la echipa națională pentru meciurile din Liga Națiunilor, dar viitorul său este incert. Atacantul de 26 de ani mai are doi ani de contract cu Reading, dar formația care a terminat pe locul 21 în sezonul trecut în Championship ar vrea să se despartă de român.
Reading are serioase probleme financiare, iar Pușcaș are printre cele mai mari salarii din echipă. În plus, evoluțiile sale în tricoul grupării engleze au fost mult sub așteptări, iar antrenorul Paul Ince refuză să-l ia în calcul pentru stagiunea viitoare. Reading are deja în vedere o serie de atacanți pe care să-i transfere, Andre Gray, Shane Long și Charlie Austin fiind numele vehiculate de presa engleză.
Citește și:
Serie B
Pușcaș a marcat un nou gol pentru Pisa! Formația românului va juca în barajul pentru promovare
06/05/2022 LA 20:39

George Pușcaș nu mai este dorit la Reading

Conform getreading.uk, Pușcaș va fi vândut în această vară. Românul a fost împrumutat la Pisa în a doua parte a sezonului trecut și a marcat 8 goluri în 18 apariții, fiind aproape de a promova cu italienii în Serie A. Pisa a pierdut însă finala barajului cu Monza, iar asta complică posibilitatea unui transfer definitiv al românului.
Dacă Pisa ar fi promovat, formația italiană ar fi fost obligată să achite 5 milioane de € pentru mutarea definitivă, o afacere pe care Reading o considera ideală, deși a plătit pentru atacant 7,5 milioane de € în 2019, către Inter.
Sursa citată notează că Pisa are acum opțiunea de a-l cumpăra pe Pușcaș pentru 2,5 milioane de €, dar aceasta nu este obligatorie. Internaționalul român are o cotă bună în Italia și cu siguranță multe echipe îl vor dori, dar rămâne de văzut dacă acestea îi vor putea satisface pretențiile financiare. În iarnă, înainte de a semna cu Pisa, Pușcaș a fost dorit și de Salernitana, formație care s-a salvat in extremis de la retrogradare.
Cel mai probabil, viitorul lui Pușcaș va fi decis după meciurile din Liga Națiunilor. Atacantul a fost titular în meciul pierdut de România în Bosnia, 0-1, în care a ratat două ocazii monumentale la 0-0. Dacă Pușcaș va fi folosit de Edi Iordănescu în ultimele două jocuri din această perioadă, cu Finlanda și Muntenegru, iar evoluțiile sale vor fi mai bune, șansele de a prinde un transfer la o echipă competitivă vor crește.
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Fotbal
Cicâldău, assist în victoria lui Galatasaray! Pușcaș a marcat la Pisa. Ce au reușit ceilalți români
02/04/2022 LA 17:45