George Pușcaș nu a marcat niciun gol pentru Reading în acest sezon de Championship, chiar dacă a jucat în toate cele 17 partide (12 ca titular), iar oficialii clubului par să-și fi pierdut răbdarea cu atacantul român, apelând la o soluție oarecum disperată pentru a întări linia ofensivă.
Andy Caroll, aflat în postura de jucător liber de contarct, a semnat cu Reading pe o perioadă de numai două luni. Faptul că nu a mai jucat din sezonul trecut, iar randamentul său a fost scăzut în ultimii ani sunt motivul pentru care durata înțelegerii este atât de scurtă. Evident, în cazul în care atacantul de 32 de ani va demonstra că este de folos echipei, contractul îi va fi prelungit.
"Andy caută o nouă provocare în carieră și avem nevoie de un jucător cu calitatea și experiența lui. Este o mutare grozavă și abia aștept să lucrez cu Andy în următoarele luni", a declarat Veljko Paunovic, managerul lui Reading, citat de Sky Sports.
International friendlies
Cei 3 "tricolori" care au impresionat în amicalul cu Moldova! "Am văzut schimbări în bine"
21/11/2022 LA 13:06
Citește și:

George Pușcaș va fi coleg la Reading cu Andy Caroll

Andy Caroll a fost o mare speranță a fotbalului englez, Liverpool plătind pentru el 41 de milioane de € către Newcastle în ianuarie 2011. Timp de câțiva ani, Caroll a fost cel mai scump transfer din istoria "cormoranilor", dar prestațiile sale au fost mult sub așteptări.
După numai un sezon pe Anfield, Caroll a fost mai întâi împrumutat și apoi cedat definitiv la West Ham United. În 2019, atacantul s-a întors la Newcastle, unde a evoluat până la finaul stagiunii trecute, dar apoi a rămas liber de contract și nu și-a găsit echipă înaintea începerii acestui sezon.
Dovadă că Andy Caroll a fost un jucător în care englezii își puneau mari speranțe la un moment dat sunt cele 10 selecții ale sale la naționala Albionului, pentru care a și marcat 2 goluri.
Venirea lui Caroll la Reading îi va îngreuna și mai mult misiunea lui George Pușcaș, care ar putea fi trecut pe linie moartă dacă nu începe să livreze cât mai repede. Reading ocupă locul 16 în Championship după 17 etape, dar este la numai 4 puncte distanță de locul 6, ultimul care duce în play-off-ul pentru promovarea în Premier League.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga Națiunilor UEFA
Pițurcă nu îl iartă pe Pușcaș după retrogradarea României în Liga C! "E inadmisibil să faci asta"
27/09/2022 LA 11:17
Liga Națiunilor UEFA
Stanciu și Pușcaș, optimiști după meciul cu Bosnia! Ce spun despre posibila plecare a lui Iordănescu
26/09/2022 LA 21:25