Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

George Pușcaș pleacă de la Reading! Atacantul român va fi coleg cu un campion mondial la noua echipă

Nicu Savin

Publicat 10/08/2022 la 16:18 GMT+3

George Pușcaș mai are doi ani contract cu Reading, dar formația din Championship vrea cu orice preț să scape de el. Conform presei italiene, Reading a ajuns la un acord cu Como pentru transferul atacantului român și totul depinde de acceptul său.

George Pușcaș, atacantul lui Reading

Credit imagine: Twitter

George Pușcaș este aproape de o revenire în fotbalul italian, acolo unde a dat cel mai bun randament în carieră. Românul mai are doi ani de contract cu Reading, dar gruparea din Championship l-a pus pe lista de transferuri de la începutul verii. Presa apripiată clubului englez a scris în ultima perioadă că oficialii sunt disperați să scape de român pentru a putea înregistrea noi achiziții.
Conform Tuttomercatoweb.com, englezii au bătut palma cu italienii de la Como pentru revenirea lui Pușcaș în Italia. Sursa citată nu menționează dacă este vorba despre un transfer definitiv sau un împrumut, dar punctează că acceptul jucătorului este singurul aspect de care depinde finalizarea tranzacției.
Citește și:

George Pușcaș ar putea fi coleg cu Cesc Fabregas la Como

Fiind conștient că nu mai are viitor la Reading, Pușcaș ar putea fi atras de proiectul ambițios de la Como, o formație care a terminat anul trecut pe locul 13 în Serie B. Gruparea din nordul Italiei are planuri de promovare în Serie A, iar în această vară l-a convins pe legendarul Cesc Fabregas să semneze din postura de jucător liber. Campion mondial și dublu campion european cu Spania, mijlocașul ajuns la 35 de ani a fost încântat de proiectul de la Como și vrea să pună umărul la promovarea pe prima scenă. Mai mult, ibericul a cumpărat și acțiuni la Como, devenind poate cel mai cunoscut fotbalist-acționar din fotbalul important.
George Pușcaș este jucătorul lui Reading din 2019, când britanicii îi plăteau lui Inter 7,5 milioane de € în schimbul său. După un prim sezon bun în Championship, atacantul român s-a stins, iar în stagiunea trecută a devenit ținta ironiilor fanilor, din cauza randamentului său execrabil (a marcat doar un gol în 25 de mecirui jucate în prima parte a sezonului).
În iarna trecută, Pușcaș a fost împrumutat la Pisa și a demonstrat că Italia îi priește mult mai bine. Atacantul a înscris 8 goluri în 18 meciuri în Serie B, dar nu și-a putut ajuta echipa să promoveze. Dacă acel obiectiv ar fi fost atins, Pisa avea obligația de a-l cumpăra definitiv pe român pentru 5 milioane de €. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Pușcaș a revenit la Reading și de la începutul verii și-a căutat echipă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo