Internaționalul camerunez, Andre Onana, este dorit de cluburi importante ale Europei precum Tottenham, Paris Saint-Germain și Barcelona. Însă portarul de doar 23 de ani a ales-o pe Chelsea, cea care îi caută înlocuitor lui Kepa Arrizabalaga.
Le 10 Sport scrie că directorul sportiv al celor de la PSG, Leonardo, a fost informat că nu există nicio șansă să-l transfere pe Andre Onana deoarece acesta a decis deja unde vrea să ajungă din sezonul viitor.
Frank Lampard l-a lăsat pe banca de rezerve pe Kepa în partida cu Leicester de săptămâna trecută după mai multe prestații dezamăgitoare ale portarului spaniol. Kepa, 25 de ani, nu a comis erori majore în poarta lui Chelsea, însă are unul dintre cele mai slabe procentaje în ceea ce privește mingile salvate dintre toți portarii din top 5 campionate ale Europei!
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38
Kepa are un procentaj de doar 56% al paradelor din totalul șuturilor, cu 12 procente mai slab decât în sezonul precedent. Cel mai scump portar din toate timpurile, Kepa speră să revină în primul 11 al lui Frank Lampard și să-și arate valoarea. Însă cei de la Chelsea au mutat deja pentru a-l înlocui din sezonul viitor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Chelsea devine indestructibilă! Abramovich îi mai transferă lui Tuchel un super-jucător: Kounde
24/08/2021 LA 07:12
Fotbal
2 jucători de la Chelsea, nominalizaţi de UEFA la titlul de jucătorul anului
19/08/2021 LA 15:30