Jucătoarele lui Chelsea au cucerit cel de-al 4-lea titlu din ultimii 6 ani, în detrimentul lui Manchester City, care era lider în Women's Super League în momentul în care pandemia a oprit fotbalul din Anglia. Oficialii campionatului feminin au hotărât să încheie definitiv sezonul, utilizând sistemul "puncte/meci" pentru a decide campioana și echipa retrogradată.

Chelsea, campioana Angliei la fotbal feminin

În momentul în care sezonul a fost întrerupt, Chelsea se afla pe locul secund, cu un singur punct mai puțin decât liderul Manchester City. Cu toate acestea, londonezele reușiseră un parcurs fără înfrângere în stagiunea curentă: 12 victorii și 3 egaluri. De cealaltă parte, liderul City suferise 2 înfrângeri în cele 16 meciuri disputate, dintre care una chiar în fața lui Chelsea. Mai mult, formația de pe Stamford Bridge avea și un meci mai puțin disputat, lucru care a contat enorm în stabilirea campioanei.
Premier League
Chelsea i-a oferit lui Rudiger un nou contract! Ce decizie a luat fundașul german
ACUM 26 MINUTE
Conform sistemului "puncte/meci", Chelsea a obținut un punctaj mai bun decât contracandidata de pe Eithad, reușind să adauge în palmares al 4-lea trofeu suprem din ultimii 6 ani, după cele cucerite în 2015, 2017 și 2018.

Liverpool

, retrogradată din

campionatul

de fotbal

feminin al Angliei

În același timp, metoda respectivă a dus la retrogradarea lui Liverpool, echipă care a reușit să adune numai 6 puncte în cele 14 meciuri disputate. Jucătoarele de pe Anfield se aflau pe ultimul loc în momentul opririi stagiunii, cu un singur punct în urma lui Birmingham. În locul lui Liverpool, în Women's Super League va promova Aston Villa.
Clasamentul final din Women's Super League:
https://i.eurosport.com/2020/06/05/2828679.png
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828131.jpg
Ligue 1
Reacția dură a celor de la PSG după ce L'Equipe a dezvăluit cifrele din contractul lui Messi
ACUM 28 MINUTE
Premier League
E ziua meciului care pune pe jar Londra! Tottenham - Chelsea, LIVE de la 18:30 pe Eurosport 1
ACUM O ORĂ