Sâmbătă, 14:30 – Huddersfield v Tottenham
Huddersfield primește vizita lui Tottenham în primul meci al etapei a șaptea din Premier League. Dacă prezența echipei oaspete în primele patru poziții ale clasamentului în acest debut de sezon nu surprinde pe nimeni, nou-promovata Huddersfield se află pe poziția a 8-a, o performanță remarcabilă după șase meciuri. După un început în forță în care a câștigat două partide, echipa gazdă de sâmbătă nu a mai înregistrat niciun succes de patru etape. Cele două formații nu s-au mai întâlnit niciodată în Premier League, iar Tottenham este cu siguranță mare favorită la victorie. Forma de moment cu adevărat impresionantă a lui Harry Kane este atuul numărul unu al managerului Mauricio Pochettino, care și-a lăudat jucătorul în mod public după evoluțiile recente. Kane a marcat patru goluri în cele șase partide jucate de Tottenham în Premier League, în timp ce în două apariții „europene” a înscris de alte cinci ori. Dacă Huddersfield nu reușește să-l oprească pe atacant, va fi foarte greu pentru echipa gazdă să puncteze în weekend.
Sâmbătă, 17:00 – Manchester United v Crystal Palace
Championship
Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League! Fulham, cea mai ofensivă echipă din Anglia
ACUM 18 MINUTE
Cu șaptesprezece goluri marcate, doar două primite și fără înfrângere în campionat, Manchester United se află pe locul doi al clasamentului Premier League, devenind una dintre marile candidate la ridicarea trofeului în acest sezon. Adversara de sâmbătă a echipei este Crystal Palace, unica formație care nu a acumulat niciun punct în actuala stagiune. Mai mult, echipa antrenată acum de Roy Hodgson, după demiterea lui Frank de Boer, nu a marcat niciun gol în cele șase meciuri disputate până în prezent. Dacă Premier League poate oferi meciuri dezechilibrate, acesta sigur este unul dintre ele. Un eventual succes al oaspeților ar veni cu adevărat ca o surpriză imensă – Palace a suferit șapte înfrângeri și a încheiat la egalitate un singur meci cu United de când a revenit în prima ligă, în 2013.
Sâmbătă, 19:30 – Chelsea v Manchester City
Cel mai așteptat duel al etapei a șaptea și poate unul dintre cele mai interesante ale sezonului este cel dintre Chelsea și Manchester City. Meciul pune față în față campioana Angliei cu echipa care este văzută drept mare favorită pentru a-i urma – actuala lideră a Premier League. Echipa manageriată de Pep Guardiola a înscris în medie peste trei goluri pe meci în acest debut de sezon, marcând de 16 ori numai în ultimele trei partide din campionat. Defensiva celor de la City a fost la rândul ei redutabilă, dar înfruntarea cu Chelsea din weekend este văzută ca una între o echipă activă, ofensivă – City – și una reactivă, defensivă. Formația lui Antonio Conte se află pe poziția a treia în clasament și poate egala echipa din Manchester la puncte în cazul unei victorii în meciul direct. Ultimele întâlniri dintre cele două au produs goluri multe și scântei – trei cartonașe roșii în ultimele trei meciuri – iar Chelsea s-a impus în ambele partide disputate sezonul trecut. Este meciul așteptat de suflarea Premier League.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM 41 MINUTE
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM O ORĂ