Rashford înscrisese deja din penalty într-o primă repriză dominată de United iar atacantul englez părea să fie singurul care și-a menținut ritmul de joc chiar și în perioada de la începutul reprizei a doua dominată clar de Chelsea. Echipa lui Lampard a ieșit transformată de la cabine după o primă parte în care jucătorii au părut mai degrabă adormiți. Degeaba însă pentru că Rashford urma să aibă ultimul cuvânt iar seria de șapte meciuri fără înfrângeri a lui Chelsea s-a oprit.
Prima repriză a meciului a fost lipsită de ocazii chiar dacă United, care a început meciul în aceeași formulă tactică – 3-5-2 – ca cea cu Liverpool părea să controleze ostilitățile. Chelsea părea mereu predispusă la greșeli iar acest lucru s-a și întâmplat când a intrat în scenă Marcos Alonso. Spaniolul a pierdut mingea, James a recuperat, a făcut o cursă extraordinară iar Alonso, incapabil să îl ajungă, a ales să îl faulteze în careu.
https://i.eurosport.com/2019/10/30/2706817.jpg
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 2 ORE
Sigur, un penalty pentru United nu mai înseamnă mare lucru zilele astea, dar Rashford a părut mai hotărât ca niciodată să schimbe această percepție: a transformat fără probleme penalty-ul. Era primul șut pe poartă al meciului – spre sfârșitul primei reprize. Chelsea a terminat prima parte fără niciunul, United cu două.
Primele 20 de minute ale reprizei a doua au fost controlate de Chelsea destul de autoritar, atunci venind și golul de 1-1, după un șut excelent al lui Batshuayi.
Solskjaer a simțit pericolul și i-a introdus pe Martial și Pereira pentru a schimba sistemul într-un 4-2-3-1 iar de aici încolo United a revenit la controlul partidei. A fost nevoie însă de o execuție individuală pentru a aduce calificarea în sferturile de finală. Rashford a executat magistral o lovitură liberă în minutul 73, mingea a ajuns în vinclu și United în sferturi, a treia victorie consecutivă pentru diavoli.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 3 ORE