Contractul lui Terry va expira la finalul acestui an, iar Chelsea nu îi va oferi fundașului un altul. Englezul a semnat actuala sa înțelegere pe un an în mai 2016.
Sub conducerea lui Antonio Conte, Chelsea se află pe primul loc în Premier League și este favorită la câștigarea titlului în ciuda înfrângerii cu Manchester United din weekend, însă Terry a contribuit cu doar 366 minute pe teren de-a lungul sezonului.
Debutul lui la Chelsea a avut loc în 1998 iar de atunci, Terry a jucat 713 meciuri pentru echipa londoneză, marcând 66 de goluri și conducând echipa în calitate de căpitan de 578 ori.
Romanian Liga I
Oficial | Dinamo continuă transferurile pe filiera CFR-ului
ACUM O ORĂ
„După 22 de ani sunt atâtea de spus și atâtea persoane cărora vreau să le mulțumesc la acest club grozav de fotbal,” a declarat Terry. „De la antrenori, coechipieri și staff, la fanii care m-au susținut de-a lungul anilor, nu vă pot mulțumi îndeajuns.”
Jucătorul a spus că urmează să ia o decizie în ceea ce privește viitorul său, dar că momentan se concentrează pe a câștiga un ultim titlu cu Chelsea. Cu Terry în echipă, clubul a câștigat de patru ori Premier League, de cinci ori Cupa Angliei și de trei ori Cupa Ligii Angliei. Fundașul deține și medalii de câștigător al Ligii Campionilor și Ligii Europa jucând pentru Chelsea.
„Toți cei de la Chelsea dorim să îi mulțumim lui John pentru tot ce a făcut pentru club,” a declarat directorul Marina Granovskaia. „A fost un jucător impresionant, un căpitan care ne-a inspirat și care a demonstrat mereu angajament de excepție. În timpul petrecut aici, Chelsea a ajuns unul din cluburile cele mai mari din lume și este normal să recunoaștem contribuția lui John.”
Viitorul lui Terry stă sub semnul întrebării, dar este posibil ca acesta să rămână în Premier League. Numeroase echipe l-au curtat în iarnă și e posibil să îl dorească pe jucătorul de 36 de ani și în vară. Mutări în Statele Unite sau China sunt și ele posibile, ca și un viitor în antrenorat, pe care Chelsea l-a încurajat să îl urmărească.
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
ACUM O ORĂ
Liga
Luka Modric, gest emoționant după remiza lui Real cu Elche din campionat
ACUM O ORĂ