În prezent, fostul portar îndeplinește rolul de consultant al lui Frank Lampard la clubul de pe Stamford Bridge. Din cauza pandemiei de coronavirus care amenință întrega lume, inclusiv fotbalul, Chelsea a ajuns la o decizie surprinzătoare. Managerul londonezilor l-a trecut pe lista jucătorilor pe care îi va putea utiliza în campionatul Angliei și pe Cech, pentru a fi sigur că nu rămâne fără portar cu experiență, în cazul în care ceilalți vor fi infectați cu COVID-19.
Titularul de până acum, Kepa Arrizabalaga, noul venit Edouard Mendy și veteranul Willy Caballero sunt principalii portari pe care Lampard se va putea baza în noua stagiune din Premier League, din care s-au scurs deja 5 etape.
Totuși, într-o situație de urgență, Lampard nu va ezita să apeleze la serviciile lui Petr Cech, care a apărat poarta lui Chelsea timp de 11 ani.
Ligue 1
Dorit acum câteva luni de Rapid, a semnat cu campioana Franței
ACUM 3 ORE
Iată lotul lui Chelsea pentru sezonul 2020/2021 din Premier League:
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918884.jpg

Petr Cech ar putea reveni în poarta lui Chelsea, deși s-a retras anul trecut

Petr Cech a intrat în istoria lui Chelsea, reușind să câștige 15 trofee alături de formația londoneză, printre care se numără o Ligă a Campionilor și 4 titluri în Premier League. Goalkeeper-ul ceh a păstrat poarta intactă în 228 de meciuri pentru trupa de pe Stamford Bridge în perioada 2004-2015, înainte să plece la rivala Arsenal.
Petr Cech și-a anunțat retragerea anul trecut. Cu toate acestea, există o șansă ca goalkeeper-ul să-și pună din nou mănușile și să intre în poarta lui Chelsea, dacă va fi nevoie.
Chelsea se află pe locul 8 în Premier League, după 5 etape. Pentru formația lui Lampard urmează derby-ul cu Manchester United, programat pe 24 octombrie (19:30), transmis în direct și în exclusivitate la Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918606.jpg
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
FIFA a pus în vânzare biletele pentru Cupa Mondială 2022! Cât costă un bilet la marea finală
ACUM 4 ORE