Odată embargoul privind transferurile ridicat, Chelsea e de așteptat să fie o echipă activă, vorbindu-se în ultima perioadă că "albaștrii" sunt favoriți să îl achiziționeze pe Jadon Sancho, pentru care ar urma să plătească 100 de milioane de euro.
Până la venirea unor fotbaliști deja consacrați, trupa de pe Stamford Bridge a reușit un transfer de mare viitor. Bryan Fiabema a fost în ultimele săptămâni la Academia lui Chelsea, unde a dat probe de joc, iar antrenorii au fost extrem de mulțumiți de calitățile sale.
Potrivit publicației norvegiene Nordlys, șefii londonezilor au luat deja decizia de a-l transfera, iar Tromso, formația de care aparține, va primi 600.000 de euro în schimbul lui. Inclusiv Frank Lampard l-a urmărit pe talentatul atacant și a stabilit că trebuie neapărat adus în Academia formației de pe Stamford Bridge.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
IERI LA 06:40

Chelsea mizează doar pe tineri

Fiabema se aseamănă foarte mult ca stil cu Tammy Abraham și cu siguranță în următorii ani poate fi o soluție pentru prima echipă.
De la venirea lui Lampard, jucători foarte tineri, precum Tammy Abraham, Fikayo Tomori, Callum Hudson-Odoi, Mason Mount sau Reece James au primit o mulțime de șanse din partea staffului tehnic.
De altfel, Lampard pare interesat doar de achiziționarea jucătorilor tineri, pe care să îi folosească pentru crearea unei echipe puternice. Chelsea e conștientă că decalajul dintre Liverpool, City și restul echipelor e prea mare, astfel că vrea să aibă un proiect pe termen lung, bazat pe tineri. Odată ce aceștia se vor fi rodat, se anticipează că Chelsea va redeveni o forță în Premier League.
Fiabema a fost o prezență constantă la naționalele Under ale Norvegiei, unde are cifre impresionante. La U17 a debutat deja, marcând 3 goluri în 3 partide.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:55