Cu avansul ei din fruntea clasamentului intact după victoria de weekendul trecut, Chelsea se deplasează la Stoke pentru a face un nou pas spre titlu în Premier League. Arsenal încearcă să iasă din forma slabă în deplasarea de la West Bromwich, iar Bournemouth și Swansea se luptă pentru a rămâne în prima ligă.
Ziua de sâmbătă începe cu West Bromwich Albion înfruntând pe Arsenal. Gazdele vin după două înfrângeri consecutive fără gol marcat, în timp ce echipa lui Arsene Wenger este la rândul ei în căutare de puncte. Arsenal a căzut până pe locul cinci în clasament după ce a pierdut trei din ultimele patru meciuri în Premier League și nu își mai permite niciun pas greșit în lupta pentru calificarea în Champions League. Locul opt ocupat de WBA arată că aceasta poate fi o echipă puternică - în meciul tur un gol marcat în ultimele cinci minute de Olivier Giroud a stabilit câștigătoarea. WBA - Arsenal este LIVE pe Eurosport 1, sâmbătă la ora 14:30.
Britannia Stadium este unul din locurile în care punctele se câștigă greu. Stoke City și-a creat o reputație din a strânge puncte pe teren propriu, iar în acest moment echipa vine după un șir de cinci meciuri fără înfrângere în Premier League în fața propriilor fani. Sâmbătă acei fani o vor primi pe Chelsea, lidera la zi și marea favorită la titlu din acest sezon. Echipa lui Antonio Conte este mai mult decât capabilă să strice șirul pozitiv al celor de la Stoke și va spera să o facă pentru a menține diferența de 10 puncte din fruntea clasamentului intactă. Stoke - Chelsea este LIVE pe Eurosport 1, sâmbătă la ora 17:00.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM O ORĂ
Bournemouth - Swansea este ultimul meci al zilei în Premier League - o confruntare între două echipe care sunt deasupra liniei de retrogradare, însă care au nevoie de un impuls în plus pentru a nu cădea în clasament. Meciul pune față în față echipele care au încasat cele mai multe goluri în acest sezon, cu Swansea lideră la acest capitol, primind 61 de goluri în 28 de meciuri. După un început impresionant de sezon, Bournemouth s-a aflat într-o oarecare cădere liberă în ultimele luni, însă un egal cu Manchester United și o victorie cu West Ham au mai redresat clubul în ultimele două săptămâni. Trei puncte câștigate cu Swansea, care a pierdut ultimele ei trei deplasări, ar fi bine-venite pentru echipa lui Eddie Howe și ar da noi motive de îngrijorare galezilor. Bournemouth - Swansea este LIVE pe Eurosport 1, sâmbătă la ora 19:30.
Fotbal
Trei ani de la acel EURO U21 fantastic. Unde sunt acum protagoniștii acelor performanțe?
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Cum se poziționează Superliga din România în raport cu celelalte campionatele din estul Europei
ACUM 3 ORE