Stafful tehnic de pe Stamford Bridge vrea să restructureze complet apărarea, după ce în stagiunea trecută echipa a primit 54 de goluri, mai multe decât orice altă echipă din TOP 10 din Premier League.
Ben Chilwell e așteptat azi sau mâine să semneze, după ce Chelsea e gata să ofere o sumă record lui Leicester pentru semnătura sa, astfel că flancul stâng pare asigurat.
Azpilicueta e în continuare punct fix în banda dreaptă, astfel că acum Lampard se ocupă de întărirea echipei în zona fundașilor centrali. Se negociază cu Lewis Dunk, de la Brighton, pentru care Abramovich e dispus să plătească 40 de milioane de lire, dar, independent de succesul acestei mutări, Lampard îl vrea neapărat și pe John Stones.
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34

Momentul perfect pentru ca Stones să fie transferat de Chelsea

Daily Mail anunță că Chelsea e gata să facă o ofertă concretă pentru englezul de 26 de ani, care a fost în numeroase ocazii în atenția clubului. Mourinho a încercat să îl aducă, dar fundașul a ales la acel moment City, pentru ca apoi Antonio Conte să îl curteze și el insistent, odată instalat pe banca formației de pe Stamford Bridge.
Acum, lucrurile par să se fi aliniat pentru această mutare, după ce City l-a transferat pe Nathan Ake, de la Bournemouth, pentru 41 de milioane de lire. Stones, care a jucat doar 24 de meciuri în stagiunea precedentă pentru "cetățeni", în toate competițiile, va fi cu greu titular sub comanda lui Guardiola, astfel că un transfer e extrem de probabil.
De altfel, s-a scris deja despre posibilitatea ca Arsenal să îl aducă pe fundașul central englez, Arteta, fostul secund al lui Pep dorindu-l de asemenea. Totuși, din câte se pare, Chelsea pregătește o ofertă superioară față de cea a "tunarilor", astfel că există toate premisele ca Stones să ajungă la formația lui Lampard.
23 de milioane de lire este suma pentru care City ia în calcul să se despartă de fundașul de 26 de ani. În 2016, "cetățenii" plăteau 55 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Everton.
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33
Cupa Mondială FIFA
Guardiola, de acord să preia o națională! Federalii, aproape de infarct când au auzit salariul cerut
18/11/2022 LA 16:26