Jose Mourinho nu a avut niciodată parte de un debut de sezon atât de slab. În prima etapă, londonezii au primit vizita celor de la Swansea iar oaspeții au reușit să plece neînvinși la capătul unui prim meci ezitant din partea gazdelor. A urmat deplasarea dezamăgitoare de la City, acolo unde ”cetățenii” s-au impus la scor de neprezentare. Chelsea a câștigat apoi cu 3-2 pe terenul lui WBA și lucrurile păreau să revină la normal. Nu a fost așa pentru că Chelsea a cedat toate punctele puse în joc din următoarele două partide: cu Palace acasă și la Everton.
De partea cealaltă, Arsenal a câștigat Supercupa chiar în fața lui Chelsea pentru ca apoi să piardă surprinzător în prima etapă: 0-2 pe Emirates cu West Ham. A urmat o victorie norocoasă pe terenul lui Palace și o remiză albă acasă cu Liverpool plus încă 6 puncte strânse din meciurile cu Newcastle și Stoke. Toate acestea adunate au făcut ca Arsenal să ocupe acum locul 4, cu 10 puncte, la egalitate cu Man. United.
Adversarele de sâmbătă au jucat la mijlocul săptămânii în Liga Campionilor. Dacă Chelsea a obținut o victorie lejeră pe Stamford Bridge, 4-0 cu Maccabi, Arsenal a pierdut în deplasarea de la Dinamo Zagreb (2-1 pentru gazde).
Romanian Liga I
Oficial | Dinamo continuă transferurile pe filiera CFR-ului
ACUM O ORĂ
Live din Premier League pe Eurosport, etapa 6:
- Chelsea vs Arsenal, sâmbătă de la 14.45
- Swansea vs Everton, sâmbătă de la 17.00
- Man. City vs West Ham, sâmbătă de la 19.30
- Liverpool vs Norwich, duminică de la 18.00
Avancronica fiecărui meci începe cu 15 minute mai devreme. Partidele pot fi urmărite în direct online pe Eurosport Player.
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
ACUM O ORĂ
Liga
Luka Modric, gest emoționant după remiza lui Real cu Elche din campionat
ACUM O ORĂ