Chelsea trece prin cea mai grea perioadă din ultimii ani: trupa pregătită de Jose Mourinho a adunat doar 11 puncte în 10 etape, londonezii find acum pe poziția a 15-a în Premier League. Chiar dacă au fost momente în care Chelsea părea să-și revină, realitatea clasamentului e alta: 5 înfrângeri, două remize și doar 3 victorii.
Înaintea meciului de sâmbătă, Chelsea vine după două eșecuri la rând: a fost mai întâi meciul pierdut în campionat în fața celor de la West Ham (2-1 pentru formația pregătită de Slaven Bilic) pentru ca apoi, la mijlocul săptămânii să vină eliminarea din Cupa Ligii. Walters a deschis scorul pentru Stoke în minutul 52 pentru ca Remy să ducă partida în prelungiri chiar în minutele suplimentare. S-a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Hazard a ratat penalty-ul decisiv.
De partea cealaltă, Liverpool pare că nu poate să rupă seria egalurilor. În ultimele două etape, cu Jurgen Klopp pe banca, ”cormoranii” au remizat mai întâi în deplasare cu Tottenham și apoi acasă cu Southampton. Nu e de mirare că într-o ierarhie a meciurilor încheiate fără un învingător, Liverpool împarte prima poziție cu Tottenham și Southampton, toate cu câte 5 egaluri. Locul 9 în Premier League, formația lui Klopp are 14 puncte și se află la doar 6 puncte de podium. Chiar dacă a pierdut un singur meci pe teren străin în startul sezonului, Liverpool este a 13-a în ierarhia deplasărilor. Nici Chelsea nu e însă o forță acasă, adunând doar 7 puncte în cele 5 meciuri jucate pe Bridge.
Romanian Liga I
Dinamo - FCSB, derby cu casa închisă! Cum arată gazonul din Ștefan cel Mare înainte de meci
ACUM 9 MINUTE
Live din Premier League pe Eurosport, etapa 11:
- Chelsea vs Liverpool, sâmbătă de la 14.45
- Crystal Palace vs Man. United, sâmbătă de la 17.00
- Everton vs Sunderland, duminică de la 15.30
Programele Eurosport se văd online pe Eurosport Player.
Premier League
Van Dijk a dezvăluit alături de ce fundaș celebru i-ar fi plăcut să joace: "Pe el l-aș alege"
ACUM 16 MINUTE
Liga
Real Madrid va câștiga o sumă uriașă de bani din exploatarea noului stadion Santiago Bernabeu
ACUM O ORĂ