Starurile celor de la Juventus, cu excepția lui Matthijs De Ligt, au ales să participe la Gran Gala de Calcio luni seară, acolo unde Cristiano Ronaldo a primit premiul pentru cel mai bun jucător din Serie A.
Seara s-a încheiat cu un discurs dur al lui Giorgio Chiellini pentru Sky Sports la adresa Balonului de Aur. Acesta a acuzat existența unor jocuri de culise care l-a oprit pe Cristiano Ronaldo în drumul spre al 6-lea Balon de Aur.
Triumful lui Messi? Adevăratul jaf a avut loc anul trecut. Real Madrid a decis că nu trebuie să fie Cristiano câștigătorul și a fost ciudat. Nu o spun eu, e ceva evident, anul acesta trebuia să câștige Van Dijk iar în 2018, Griezmann sau Pogba.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 7 ORE
Modric nu a avut cel mai bun sezon al său, a fost anul lui Cristiano Ronaldo sau al unui jucător care a câștigat Campionatul Mondial cu Franța. A fost semnalul clar al celor de la Madrid: nu au vrut să câștige Cristiano pentru că nu mai era jucătorul lor.
Toți au avut un sezon grozav în 2019, e ca și cum ai alege între Nadal și Federer. Este complicat, dar noi cei de la Juventus suntem noroși să-l avem pe unul dintre ei
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17