Starurile celor de la Juventus, cu excepția lui Matthijs De Ligt, au ales să participe la Gran Gala de Calcio luni seară, acolo unde Cristiano Ronaldo a primit premiul pentru cel mai bun jucător din Serie A.
Seara s-a încheiat cu un discurs dur al lui Giorgio Chiellini pentru Sky Sports la adresa Balonului de Aur. Acesta a acuzat existența unor jocuri de culise care l-a oprit pe Cristiano Ronaldo în drumul spre al 6-lea Balon de Aur.
Triumful lui Messi? Adevăratul jaf a avut loc anul trecut. Real Madrid a decis că nu trebuie să fie Cristiano câștigătorul și a fost ciudat. Nu o spun eu, e ceva evident, anul acesta trebuia să câștige Van Dijk iar în 2018, Griezmann sau Pogba.
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM 9 ORE
Modric nu a avut cel mai bun sezon al său, a fost anul lui Cristiano Ronaldo sau al unui jucător care a câștigat Campionatul Mondial cu Franța. A fost semnalul clar al celor de la Madrid: nu au vrut să câștige Cristiano pentru că nu mai era jucătorul lor.
Toți au avut un sezon grozav în 2019, e ca și cum ai alege între Nadal și Federer. Este complicat, dar noi cei de la Juventus suntem noroși să-l avem pe unul dintre ei
Liga
Barcelona a aprobat bugetul pentru 2021-2022: 765 milioane de euro
ACUM 10 ORE
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 15 ORE