Chindia Târgoviște a deschis scorul, în minutul 3, prin golul înscris de Cherchez, care l-a învins pe portarul Clinceniului, din pasa lui Florea. Alexandru Buziuc a marcat golul egalizator, în minutul 18. Buziuc a interceptat balonul trimis cu capul de Vojtus și a marcat în poarta lui Moldovan. George Merloi a marcat pentru 2-1, în minutul 29, după ce și-a făcut loc prin apărarea adversă, rămânând singur cu portarul. Scorul a devenit 3-1 în favoarea Clinceniului, în minutul 39, când același Merloi a înscris un gol senzațional de la marginea careului.
Rață a mai redus din diferența de pe tabela de marcaj, transformând scorul în 2-3, în minutul 41. În minutul 55, Merloi a înscris al treilea gol în această partidă, după ce Cebotaru a trimis cu capul spre poarta lui Moldovan, iar mingea a fost respinsă la picioarele mijlocașului. Ultimul gol al partidei a fost înscris, în minutul 70, de Vojtus, care a interceptat cu succes pasa în adâncime trimisă de Buziuc.
Fotbal
VIDEO | Haos în Rusia! Bătaie cruntă între jucători, la Zenit - Spartak! S-a lăsat cu 6 eliminări
ACUM 8 MINUTE
În clasamentul Ligii 1, Academica Clinceni se poziționează pe locul 11, cu un total de 18 puncte, în timp ce Chindia Târgoviște ocupă locul 12, cu 17 puncte.
Fotbal
FC Brașov dă lovitura în Ghencea: victorie, 1-0 cu Steaua!
ACUM 32 MINUTE
Fotbal
Courtois și-a pus la zid coechipierii, după înfrângerea cu Maroc: "E frustrant pentru un portar"
ACUM O ORĂ