Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Primele cuvinte ale lui Nicolae Stanciu pentru fanii lui Wuhan FC! Ce le-a transmis chinezilor

Bianca Dumitru

Publicat 16/02/2022 la 12:55 GMT+2

Nicolae Stanciu s-a despărțit de Slavia Praga și a semnat cu Wuhan FC. Chinezii au publicat astăzi un videoclip pe rețelele de socializare în care românul le-a transmis fanilor un mesaj.

Nicolae Stanciu, mijlocașul celor de la Slavia Praga

Credit imagine: Getty Images

Nicolae Stanciu a fost transferat în această iarnă de echipa chineză Wuhan Three Towns FC, cu care a semnat un contract valabil 3 ani.
După despărțirea de Slavia Praga, dar înainte de a fi prezentat oficial în China, românul le-a transmis fanilor celor de la Wuhan FC un mesaj pe rețelele de socializare.
Stanciu s-a arătat încântat de noua provocare din cariera sa și le-a promis suporterilor că va încerca să-i facă fericiți prin reușitele lui.
"Salut! Sunt Nicolae Stanciu. Sunt fericit să ajung la Wuhan Three Towns. Sper ca în acest an să realizăm lucruri frumoase împreună. Abia aștept să ajung în China și să fac toți fanii fericiți", a declarat Nicolae Stanciu, conform unui video postat pe contul de Instagram a celor de la Wuhan FC.
Citește și:

"Îmi va fi dor de toți!"

Nicolae Stanciu s-a despărțit oficial de Slavia Praga, transferându-se la echipa chineză Wuhan FC, unde va juca până în 2025, câștigând anual 3 milioane de euro.
După plecarea de la club, românul a transmis un mesaj emoționant. Potrivit site-ului oficial al cehilor, Stanciu a vorbit despre realizări și despre lucrurile care îi vor lipsi cel mai mult.
"Îmi va fi dor de toți cei care lucrează aici. Am avut o relație grozavă cu toată lumea și îmi va fi dor de ei. Îmi va lipsi bucuria meciurilor, victoriilor, trofeelor. Dar așa este fotbalul, a venit timpul să ne mișcăm.
Mă bucur că plec din Slavia cu atâtea trofee, realizări și recorduri. Sunt lucruri care vor rămâne în istoria ei pentru totdeauna și mă bucur că am putut să fac parte din ea", a declarat Nicolae Stanciu, care a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, mulțumindu-le suporterilor și celor de la club.
"Mulțumesc pentru tot, Slavia Praga. Au fost cei mai frumoși ani ai carierei mele. Le mulțumesc colegilor, antrenorilor, oamenilor care lucrează în club și mai ales suporterilor pentru sprijinul și dragostea pe care mi le oferă. Odată alb-roșu, întotdeauna alb-roșu", a scris fotbalistul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo