Nicolae Stanciu a fost transferat în această iarnă de echipa chineză Wuhan Three Towns FC, cu care a semnat un contract valabil 3 ani.
După despărțirea de Slavia Praga, dar înainte de a fi prezentat oficial în China, românul le-a transmis fanilor celor de la Wuhan FC un mesaj pe rețelele de socializare.
Stanciu s-a arătat încântat de noua provocare din cariera sa și le-a promis suporterilor că va încerca să-i facă fericiți prin reușitele lui.
Fotbal
Mesajul lui Nicolae Stanciu la despărțirea de Slavia Praga! Românul, prezentat la Wuhan FC
15/02/2022 LA 15:06
"Salut! Sunt Nicolae Stanciu. Sunt fericit să ajung la Wuhan Three Towns. Sper ca în acest an să realizăm lucruri frumoase împreună. Abia aștept să ajung în China și să fac toți fanii fericiți", a declarat Nicolae Stanciu, conform unui video postat pe contul de Instagram a celor de la Wuhan FC.
Citește și:

"Îmi va fi dor de toți!"

Nicolae Stanciu s-a despărțit oficial de Slavia Praga, transferându-se la echipa chineză Wuhan FC, unde va juca până în 2025, câștigând anual 3 milioane de euro.
După plecarea de la club, românul a transmis un mesaj emoționant. Potrivit site-ului oficial al cehilor, Stanciu a vorbit despre realizări și despre lucrurile care îi vor lipsi cel mai mult.
"Îmi va fi dor de toți cei care lucrează aici. Am avut o relație grozavă cu toată lumea și îmi va fi dor de ei. Îmi va lipsi bucuria meciurilor, victoriilor, trofeelor. Dar așa este fotbalul, a venit timpul să ne mișcăm.
Mă bucur că plec din Slavia cu atâtea trofee, realizări și recorduri. Sunt lucruri care vor rămâne în istoria ei pentru totdeauna și mă bucur că am putut să fac parte din ea", a declarat Nicolae Stanciu, care a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, mulțumindu-le suporterilor și celor de la club.
"Mulțumesc pentru tot, Slavia Praga. Au fost cei mai frumoși ani ai carierei mele. Le mulțumesc colegilor, antrenorilor, oamenilor care lucrează în club și mai ales suporterilor pentru sprijinul și dragostea pe care mi le oferă. Odată alb-roșu, întotdeauna alb-roșu", a scris fotbalistul.
Fotbal
Reacția lui Nicolae Stanciu după despărțirea de Slavia Praga! "Nu a fost decizia mea"
31/01/2022 LA 09:09
Fotbal
Nicolae Stanciu se desparte de Slavia Praga! Cu cine este așteptat să semneze în weekend
27/01/2022 LA 11:59