Lui Nicolae Stanciu îi merge de minune în China. Echipa sa, Wuhan Three Towns este în mare formă. Sâmbătă tocmai a obținut a 10-a victorie în Supeliga chineză, 3-0 în deplasare cu Guangzhou City, ultima clasată. A fost a șaptea consecutivă!
Stanciu a fost trimis din primul minut pe teren de către antrenorul Pedro Morilla, spaniolul de la cârma celor de la Wuhan. Liderul din China a deschis scorul în minutul 52 și și-a mărit apoi avantajul în minutul 72. În minutul 84 Nicolae Stanciu a fost schimbat, fiind înlocuit de Yunzi Duan, un fotbalist chinez.
Chinese Super League
Stanciu, de neoprit în China: gol și assist în derby-ul orașului Wuhan! Echipa românului e lider
08/07/2022 LA 13:04
Wuhan a mai punctat o dată și fără Stanciu pe teren.

Românul e pe locul 3 la golgeteri

Nicolea Stanciu are 11 jocuri disputate până acum în tricoul echipei asiatice și a marcat de 6 ori. Celor șase reușite se mai adaugă tot atâtea pase de gol. După patru reușite în patru etape consecutive, românul joacă acum al doilea meci la rând în care nu marchează. Stanciu e pe locul 3 în clasamentul golgeterilor primei ligi din China, după brazilienii Marcao și Davidson, colegi de echipă cu el la Wuhan.
După 11 etape disputate, Wuhan e pe primul loc cu 31 de puncte, cu patru mai mult decât a doua clasată, Shandong Taishan, campioana en-titre.
Chinese Super League
Nicolae Stanciu face show în China! Românul a marcat superb, din lovitură liberă, pentru Wuhan
30/06/2022 LA 10:32
Chinese Super League
Nicolae Stanciu, show total în China! Mijlocașul român, gol și pasă de gol pentru Wuhan Three Towns
26/06/2022 LA 09:15