În vârstă de 29 de ani, Nicolae Stanciu continuă să impresioneze în campionatul Chinei, acolo unde evoluează la liderul Wuhan Three Towns încă din iarnă, când a părăsit Slavia Praga. În meciul de azi, cu ultima clasată, Hebei, românul a marcat un gol și a oferit o pasă de gol la a doua reușită a gazdelor (scor final, 5-0).
Mijlocașul român a ajuns astfel la trei goluri și patru pase decisive în 6 meciuri disputate în acest sezon pentru Wuhan Three Towns. Titular în meciul din etapa cu numărul 6 din Super League, Stanciu a strălucit pentru prima dată în minutul 24, atunci când i-a pasat decisiv lui Ademilson, care a marcat al doilea gol al gazdelor. După doar nouă minute, Stanciu a înscris și el, aducând echipei sale un avantaj important.
Chinese Super League
Se reia fotbalul în China! Cum se va desfășura noul sezon și ce urmează pentru Nicolae Stanciu
02/06/2022 LA 08:25
CITEȘTE ȘI:

Nicolae Stanciu strălucește în campionatul din China, la Wuhan Three Towns

Echipa lui Stanciu este lider în Super League, cu16 puncte după 6 etape parcurse. Următoarea clasată este Henan Songshan Longmen, cu 14 puncte după 6 etape. Primul gol al partidei dintre Wuhan Three Towns și Hebei a fost înscris încă din minutul 3 de către Marcao, din pasa lui Davidson. Nici în repriza secundă nu s-au oprit gazdele din înscris.
Davidson, autorul pasei decisive de la primul gol, a înscris și el din lovitură de la 11 metri în minutul 72. Același Davidson a reușit dubla în minutul 85, din pasa lui Duan. Nicolae Stanciu a ajuns la Wuhan Three Towns în luna februarie a acestui an de la Slavia Praga. În schimbul mijlocașului român, cehii au primit suma de 4 milioane de euro. El are contract cu echipa din Wuhan până în 2025 și va încasa anual 3 milioane de euro.
Chinese Super League
Primele cuvinte ale lui Nicolae Stanciu pentru fanii lui Wuhan FC! Ce le-a transmis chinezilor
16/02/2022 LA 10:55
Fotbal
Mesajul lui Nicolae Stanciu la despărțirea de Slavia Praga! Românul, prezentat la Wuhan FC
15/02/2022 LA 15:06