Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Stanciu, show total în China! Mijlocașul român, gol și pasă de gol pentru Wuhan Three Towns

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/06/2022 la 12:15 GMT+3

Nicolae Stanciu pare să se fi adaptat de minune la echipa la care a ajuns în iarnă, Wuhan Three Towns, acolo unde a făcut spectacol duminică, în meciul cu ultima clasată, Hebei.

Nicolae Stanciu

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de 29 de ani, Nicolae Stanciu continuă să impresioneze în campionatul Chinei, acolo unde evoluează la liderul Wuhan Three Towns încă din iarnă, când a părăsit Slavia Praga. În meciul de azi, cu ultima clasată, Hebei, românul a marcat un gol și a oferit o pasă de gol la a doua reușită a gazdelor (scor final, 5-0).
Mijlocașul român a ajuns astfel la trei goluri și patru pase decisive în 6 meciuri disputate în acest sezon pentru Wuhan Three Towns. Titular în meciul din etapa cu numărul 6 din Super League, Stanciu a strălucit pentru prima dată în minutul 24, atunci când i-a pasat decisiv lui Ademilson, care a marcat al doilea gol al gazdelor. După doar nouă minute, Stanciu a înscris și el, aducând echipei sale un avantaj important.
CITEȘTE ȘI:

Nicolae Stanciu strălucește în campionatul din China, la Wuhan Three Towns

Echipa lui Stanciu este lider în Super League, cu16 puncte după 6 etape parcurse. Următoarea clasată este Henan Songshan Longmen, cu 14 puncte după 6 etape. Primul gol al partidei dintre Wuhan Three Towns și Hebei a fost înscris încă din minutul 3 de către Marcao, din pasa lui Davidson. Nici în repriza secundă nu s-au oprit gazdele din înscris.
Davidson, autorul pasei decisive de la primul gol, a înscris și el din lovitură de la 11 metri în minutul 72. Același Davidson a reușit dubla în minutul 85, din pasa lui Duan. Nicolae Stanciu a ajuns la Wuhan Three Towns în luna februarie a acestui an de la Slavia Praga. În schimbul mijlocașului român, cehii au primit suma de 4 milioane de euro. El are contract cu echipa din Wuhan până în 2025 și va încasa anual 3 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo