Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stanciu, de neoprit în China: gol și assist în derby-ul orașului Wuhan! Echipa românului e lider

Nicu Savin

Publicat 08/07/2022 la 16:04 GMT+3

Nicolae Stanciu are un debut de sezon fantastic în China. Mijlocașul a reușit un gol și un assist în derby-ul orașului Wuhan, câștigat la scor de formația românului, care s-a distanțat în fruntea clasamentului.

Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns)

Credit imagine: Twitter

Nicolae Stanciu s-a adaptat perfect în China, la Wuhan Three Lions. Mijlocașul român a oferit astăzi o nouă dovadă a formei sale excelente, reușind un gol și un assist în derby-ul orașului, contra celor de la FC Wuhan, câștigat categoric de echipa sa, scor 5-0.
Stanciu a pasat decisiv la golul de 2-0 (min.32) și apoi făcut 3-0 (min.54) cu un șut perfect de la marginea careului, după o combinație care a făcut șah mat apărarea adversă.
Golul reușit de Stanciu poate fi văzut în video-ul de mai jos, la minutul 2:45.

Nicolae Stanciu, al doilea cel mai bun marcator din China

Prin reușitele de astăzi, Nicolae Stanciu a ajuns la 6 goluri și 6 pase decisive în 9 etape disputate din acest sezon. Românul este al doilea în clasamentul golgheterilor, doar coechipierul său, brazilianul Marcao, având mai multe reușite (8). La capitolul pase de gol, Stanciu este cel mai bun din tot campionatul.
Victoria de astăzi a fost a 8-a pentru Wuhan Three Lions, care nu a cunoscut încă gustul înfrângerii în acest sezon (mai are și un egal), deși este o echipă nou-promovată. Echipa lui Stanciu este lider în clasament, având 4 puncte avans față de Shadong Taishan.
În etapa a 10-a, Wuhan Three Lions va juca în deplasare cu Shanghai Port, echipă clasată pe locul 7.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo