Nicolae Stanciu s-a adaptat perfect în China, la Wuhan Three Lions. Mijlocașul român a oferit astăzi o nouă dovadă a formei sale excelente, reușind un gol și un assist în derby-ul orașului, contra celor de la FC Wuhan, câștigat categoric de echipa sa, scor 5-0.
Stanciu a pasat decisiv la golul de 2-0 (min.32) și apoi făcut 3-0 (min.54) cu un șut perfect de la marginea careului, după o combinație care a făcut șah mat apărarea adversă.
Golul reușit de Stanciu poate fi văzut în video-ul de mai jos, la minutul 2:45.
Chinese Super League
Echipa lui Nicolae Stanciu, a șaptea victorie consecutivă în China
06/08/2022 LA 14:18

Nicolae Stanciu, al doilea cel mai bun marcator din China

Prin reușitele de astăzi, Nicolae Stanciu a ajuns la 6 goluri și 6 pase decisive în 9 etape disputate din acest sezon. Românul este al doilea în clasamentul golgheterilor, doar coechipierul său, brazilianul Marcao, având mai multe reușite (8). La capitolul pase de gol, Stanciu este cel mai bun din tot campionatul.
Victoria de astăzi a fost a 8-a pentru Wuhan Three Lions, care nu a cunoscut încă gustul înfrângerii în acest sezon (mai are și un egal), deși este o echipă nou-promovată. Echipa lui Stanciu este lider în clasament, având 4 puncte avans față de Shadong Taishan.
În etapa a 10-a, Wuhan Three Lions va juca în deplasare cu Shanghai Port, echipă clasată pe locul 7.
Chinese Super League
Nicolae Stanciu face show în China! Românul a marcat superb, din lovitură liberă, pentru Wuhan
30/06/2022 LA 10:32
Chinese Super League
Nicolae Stanciu, show total în China! Mijlocașul român, gol și pasă de gol pentru Wuhan Three Towns
26/06/2022 LA 09:15