Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Stanciu a reușit un assist genial în victoria lui Wuhan! Notă primită de român

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 28/08/2022 la 19:04 GMT+3

Nicolae Stanciu a oferit o nouă prestație de senzație în victoria lui Wuhan Three Towns. Mijlocașul român a oferit un assist de mare finețe la primul gol al echipei sale.

Nicolae Stanciu

Credit imagine: Instagram

Articol scris de Dani Morar
Wuhan Three Town s-a impus cu 5-1 într-un meci din etapa a 15-a. Echipa lui Nicolae Stanciu a învins-o pe Shenzen, formația de pe locul 13, fără drept de apel.
Stanciu a evoluat pe întreg parcursul partidei, oferind un assist chiar în minutul 5, când echipa sa a deschis scorul. Românul a scăpat spre poarta adversă, fiind înconjuart de 3 adversari, iar Marcao s-a demarcat excelent în spațiul lăsat liber. Stanciu nu a ezitat și a oferit o pasă care l-a lăsat pe colegul său singur cu portarul, finalizare fiind o formalitate.
Stanciu a fost integralist și a ajuns la 8 assist-uri oferite în acest sezon. Mijlocașul este pe locul 5 în clasamentul golgheterilor, dar este lider în topul jucătorilor cu cele mai multe pase de gol.
Pentru evoluția sa, Stanciu a primit nota 8,3 din partea Sofa Score, doar colegul său, Davidson, fiind evaluat mai bine. Wuhan Three Town este lider în Super Liga chineză, după 15 etape disputate. 43 de puncte a reușit echipa să adune, cu 4 mai mult decât locul 2 și cu un golaveraj extrem de bun: 51-9.
Citește și:

Rareș Ilie a fost surclasat de Marseille, Răzvan Marin joacă azi cu Lecce

Ceilalți stranieri nu o duc atât de bine precum Stanciu. Rareș Ilie a fost titular la Nice, în partida pierdută de echipa sa contra lui Marseille. Scorul final a fost stabilit încă din prima repriză. Marseille a intrat la cabine cu 3-0, iar Ilie a fost schimbat la pauză.
Răzvan Marin este așteptat ca titular în meciul lui Empoli cu Lecce, din această seară. Empoli are doar un punct după două etape, dar poate profita de faptul că întâlnește o echipă care stă și mai slab din acest punct de vedere, Lecce fiind învinsă în ambele partide din acest sezon.
Ionuț Radu a fost titular la Cremonese, sâmbătă seara, cu Torino. Portarul are evoluții oscilante și nu a convins după ce etapa trecută a fost lăudat de presa din Italia. Românul a primit doar nota 6 după înfrângerea cu Torino, în timp ce Chiricheș nu a prins lotul din cauza unor probleme medicale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo