Jucătorul de bandă argentinian a fost propus clubului din Asia de către fostul său coleg din La Liga, Wu Lei. Fostul atacant al echipei din Barcelona s-a întors la Shanghai Port, club alături de care a petrecut 12 sezoane în trecut, iar chinezul îl poate aduce cu el și pe Vargas, potrivit cotidianului spaniol AS.
Clubul asiatic este în continuare în căutare de un jucător de bandă, după ce transferul lui Florin Tănase a picat în ultimul moment. Matias Vargas pare o variantă foarte bună pentru echipa chineză, fiind un jucător cu experiență într-un campionat de calibrul La Liga.
Romanian Liga I
Rapid a deraiat la Ploiești în meciul cu Chindia! Dâmbovițenii, la prima victorie în SuperLigă
ACUM 6 MINUTE
Sud-americanul a petrecut alături de catalani un sezon și în eșalonul secund, după care a fost împrumutat la Adana Demirsport. Aripa stângă a lui Espanyol a strâns în total 57 de partide în tricoul trupei din Barcelona, alături de care a marcat cinci goluri și a oferit opt pase decisive.
Citește și:

Shanghai Port poate avea patru jucători extracomunitari

Campionatul chinez are reguli stricte, iar una dintre ele presupune ca fiecare club să aibă în lot doar patru jucători extracomunitari. Shanghai Port are deja trei locuri ocupate, iar transferul lui Vargas ar garanta ultima poziție.
Chinezii îi au în lot pe Paulinho, Cherif Ndiaye și pe Issa Kallon, iar în sezoanele trecute s-au bazat și pe serviciile brazilianului Oscar. Fostul mijlocaș al lui Chelsea se va despărți cel mai probabil de asiatici în această vară și va ajunge la Flamengo, motiv pentru care Shanghai a căutat un jucător extracomunitar.
Vargas a adunat sezonul trecut 38 de partide în tricoul turcilor de la Adana Demirsport, reușind să marcheze cinci goluri și să înregistreze 13 pase decisive.
Serie B
Care sunt șansele ca Dennis Man să ajungă la AC Milan: "Poate oricând să joace"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre o posibilă revenire a lui Messi la Barcelona: "Nu îi facem nicio favoare"
ACUM O ORĂ