Chiricheș s-a accidentat în meciul Sassuolo - Crotone 4-1, din campionatul Italiei, cu câteva zile înaintea duelului decisiv cu Islanda. Fundașul a avut nevoie de o perioadă de recuperare de o săptămână, motiv pentru care nu s-a mai alăturat cantonamentului "tricolorilor".
Într-un interviu oferit pentru Ultima Fază, Chiricheș a povestit cum a trăit din postura de telespectator meciurile naționalei cu Islanda (1-2), Norvegia (0-4) și Austria (0-1). În același timp, fundașul lui Sassuolo a mărturisit că are în continuare mare încredere în selecționerul Mirel Rădoi, în ciuda zvonurilor că ar putea pleca.

Chiricheș: "E crunt să vezi un astfel de meci la TV! Sper să nu plece Rădoi"

Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
ACUM 14 MINUTE
"Am fost foarte dezamăgit de accidentarea mea pentru că perioada de recuperare era de 7 zile și asta m-a facut să ratez cel mai important meci al echipei naționale. E crunt să vezi un astfel de meci la TV, știind că nu poți să ajuți cu nimic echipa.
E dureros să ratezi o calificare la un turneu final, eu îmi puneam mari speranțe în barajul ăsta și speram să mergem iar la Euro. Băieții au fost foarte afectați de înfrângerea din Islanda și asa s-a ajuns și la rezultatele din celelalte jocuri.
Eu sper să nu plece (n.r. - Mirel Rădoi), mie în prima acțiune mi-a dovedit că este un tip pozitiv cu mult entuziasm și echipa națională are nevoie de asta. Trebuie să avem mai multă încredere în calitățile noastre și să fim mai puternici mental pentru a gestiona momentele dificile.", a spus Vlad Chiricheș, pentru Ultima Fază.

Chiricheș, pasă de gol în victoria spectaculoasă a lui Sassuolo de pe terenul Bolognei

Chiricheș și-a revenit între timp și a fost integralist în meciul nebun de pe terenul Bolognei, câștigat de Sassuolo miraculos cu 4-3, după ce formația românului a fost condusă cu 3-1 până la jumătatea reprizei a doua.
Căpitanul naționalei a pasat decisiv la primul gol al lui Sassuolo, înscris de Berardi. În minutul 64, tabela indica 3-1 pentru gazde, dar trupa lui Chiricheș a reușit să întoarcă soarta partidei.
În cadrul aceluiași interviu, Chiricheș a mărturisit că el și coechipierii săi au crezut în șansa lor până la final:
"A fost un meci nebun, dar credeți-mă, când am văzut că mai sunt 30 de minute de joc, am avut mare încredere că putem să întoarcem rezultatul. Am devenit o echipă care nu renunță niciodată.", a mai spus Chiricheș, pentru Ultima Fază.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 2 ORE