Chivu este pregătit pentru o nouă aventură în cariera sa. După ce a impresionat ca jucător, evoluând 11 ani în Serie A, fostul internațional este pregătit acum să convingă și pe banca tehnică.
Primul pas a fost să obțină licența PRO. Printre colegii săi care au absolvit cursurile respective se numără Andrea Pirlo și Luca Toni, campioni mondiali cu Italia în 2006.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 7 ORE

Chivu a obținut licența UEFA PRO! Românul va antrena echipa U18 a lui Inter

În următorul sezon, Cristi Chivu va debuta pe banca echipei U18 a lui Inter. Fostul fundaș a mai pregătit până acum grupele de juniori U14 și U17 ale formației din Milano.
Grație licenței obținute, Chivu va putea antrena orice echipă din lume.
Chivu a ajuns în Serie A în 2003, după ce oficialii de la AS Roma le-au achitat suma de transfer în valoare de 18 milioane de euro celor de la Ajax. După 4 ani, internaționalul român a ajuns la Inter, în schimbul a 16 milioane de euro. Per total, Chivu a bifat 293 de apariții pentru cele două cluburi gigantice din Italia, reușind să înscrie 9 goluri și să ofere 12 pase decisive.
Chivu a contribuit la performanțe uriașe la Inter, reușind să cucerească 9 trofee: o Ligă a Campionilor, 3 titluri în Serie A, un Campionat Mondial al Cluburilor, 2 Cupe și 2 Supercupe ale Italiei.
Alături de Roma, Chivu și-a trecut în cont Cupa Italiei în sezonul 2006/2007. Fostul fundaș a adunat 75 se selecții la naționala României, reușind să înscrie 3 goluri. Chivu a participat la Euro 2008, când România a fost inclusă într-o grupă cu Italia, Franța și Olanda.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 8 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 9 ORE