Chivu este pregătit pentru o nouă aventură în cariera sa. După ce a impresionat ca jucător, evoluând 11 ani în Serie A, fostul internațional este pregătit acum să convingă și pe banca tehnică.

Primul pas a fost să obțină licența PRO. Printre colegii săi care au absolvit cursurile respective se numără Andrea Pirlo și Luca Toni, campioni mondiali cu Italia în 2006.

Romanian Liga I
FC Argeș - Universitatea Craiova 1-2. Koljic și Cicâldău, meci excelent la Pitești
ACUM O ORĂ

Chivu a obținut licența UEFA PRO! Românul va antrena echipa U18 a lui Inter

În următorul sezon, Cristi Chivu va debuta pe banca echipei U18 a lui Inter. Fostul fundaș a mai pregătit până acum grupele de juniori U14 și U17 ale formației din Milano.

Grație licenței obținute, Chivu va putea antrena orice echipă din lume.

Chivu a ajuns în Serie A în 2003, după ce oficialii de la AS Roma le-au achitat suma de transfer în valoare de 18 milioane de euro celor de la Ajax. După 4 ani, internaționalul român a ajuns la Inter, în schimbul a 16 milioane de euro. Per total, Chivu a bifat 293 de apariții pentru cele două cluburi gigantice din Italia, reușind să înscrie 9 goluri și să ofere 12 pase decisive.

Chivu a contribuit la performanțe uriașe la Inter, reușind să cucerească 9 trofee: o Ligă a Campionilor, 3 titluri în Serie A, un Campionat Mondial al Cluburilor, 2 Cupe și 2 Supercupe ale Italiei.

Alături de Roma, Chivu și-a trecut în cont Cupa Italiei în sezonul 2006/2007. Fostul fundaș a adunat 75 se selecții la naționala României, reușind să înscrie 3 goluri. Chivu a participat la Euro 2008, când România a fost inclusă într-o grupă cu Italia, Franța și Olanda.

Fotbal
VIDEO. Tudor Băluță a marcat în poarta lui Chelsea U23, cu un șut fabulos de la centrul terenului
ACUM 2 ORE
Liga
Suarez a plecat de la Barcelona și i-a transmis un mesaj lui Messi: "Nu uita ce ți-am spus!"
ACUM 4 ORE