The Times anunță că boardul lui Sheffield United a decis să îl demită pe Chris Wilder, care are cu siguranță o vină pentru parcursul dezamăgitor al echipei din acest sezon. În prezent, formația de pe Bramall Lane e ultima în clasament, cu doar 14 puncte. Între ea și Brighton, prima echipă peste linie, sunt 12 puncte, astfel că "The Blades" s-au consolat cu ideea că vor merge în Championship.

Chris Wilder, out de la Sheffield United

Conducerea a analizat bine planul de revenire în Premier League și au ajuns la concluzia că nu mai pot continua cu Chris Wilder. Chiar dacă sezonul trecut Sheffield a fost una dintre revelații, având o apărare impresionantă, în actuala stagiune totul s-a prăbușit. Fără transferuri sonore, "săbiile" s-au chinuit de la început, iar unitatea din sezonul trecut a fost inexistentă. Ramsdale a primit 45 de goluri în 28 de etape, doar alte trei echipe din Premier League având o defensivă mai slabă. Dar marea problemă a fost ofensiva, Sheffield United marcând doar 16 goluri (cu 4 mai puțin decât a doua cea mai slabă ofensivă).
Liga Campionilor UEFA
Erling Haaland, de neoprit! Statistica incredibilă din prima repriză a meciului cu FC Copenhaga
ACUM 3 ORE
Chris Wilder se confundă cu istoria recentă a lui Sheffield United, el fiind artizanul promovării în Premier League și managerul care a făcut din echipă o formație de mijlocul clasamentului, sezonul trecut. Grație performanțelor din 2019-2020, tehnicianul a semnat în ianuarie anul trecut un nou contract, pe 4 ani, dar în prezent a pierdut toată susținerea conducerii.
Nu se știe încă dacă oficializarea despărțirii se va produce înainte de meciul cu Leicester (duminică, ora 16:00, Eurosport 1) sau după etapa a 28-a din Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, înainte de meciul cu Slavia Praga: "Au cea mai bună echipă din grupă"
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a mărturisit care este antrenorul pe care îl are drept model în pregătirea meciurilor
ACUM 4 ORE