Christian Eriksen revine la naționala Danemarcei. Mijlocașul lui Brentford a fost convocat la următoarea acțiune a naționalei de la sfârșitul acestei luni, atunci când Danemarca va juca contra Olandei, în deplasare, pe 26 martie, după care va primi vizita Serbiei, trei zile mai târziu.
Ultima oară când Eriksen a jucat pentru echipe națională s-a întâmplat în iunie 2021, atunci când mijlocașul a suferit un infarct în timpul partidei dintre Danemarca și Finlanda de la EURO 2020. Din fericire, Eriksen și-a putut relua activitatea, după ce i-a fost implantat un defibrilator intern. Din cauza acestui dispozitiv, Eriksen nu a putut rămâne la Inter, deoarece legislația nu le permite sportivilor să își desfășoare activitățile cu un astfel de dispozitiv.
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
ACUM 4 ORE
În această iarnă, Eriksen a anunțat că își va face revenirea în Premier League, după ce a semnat cu Brentford un contract valabil până la finalul acestui sezon. Până acum, el a jucat în trei partide pentru Brentford în Premier League, fiind titular contra lui Norwich și Burnley. În ultima partidă, cea cu Burnley, Eriksen a reușit să dea și o pasă decisivă pentru Ivan Toney, în victoria echipei sale cu 2-0.
Citește și:

Christian Eriksen vrea să joace la Campionatul Mondial din Qatar

Înainte să semneze cu Brentford, Eriksen a anunțat că obiectivul său în acest an este să revină la echipa națională și să joace la Campionatul Mondial din Qatar și să demonstreze că ce i s-a întâmplat vara trecută a fost doar o întâmplare:
"Scopul meu este să joc la Cupa Mondială din Qatar. Vreau să mai joc.
Asta a fost în mintea mea tot timpul. Este un obiectiv, un vis. Dacă voi fi selecționat, este altceva. Dar este visul meu să mă întorc. Și sunt sigur că mă pot întoarce, pentru că nu mă simt diferit. Fizic, am revenit în formă maximă. Acesta a fost obiectivul meu și mai e ceva timp până la Cupa Mondială. Așa că până atunci voi juca fotbal și voi demonstra că am revenit la același nivel.
Visul meu este să mă alătur echipei naționale și să joc din nou pe Parken. Să demonstrez că acel stop cardiac a fost o întâmplare. Vreau să demonstrez că am trecut mai departe și că pot juca din nou la echipa națională. Din nou, depinde de antrenor să îmi evalueze nivelul. Dar inima mea nu este un obstacol", spune Eriksen la începutul acestui an, într-un interviu pentru publicația daneză DR.
https://i.eurosport.com/2022/03/14/3337833.jpg
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 5 ORE
Ligue 1
OFICIAL - Mbappe a semnat un nou contract cu PSG. Anunțul starului francez
ACUM 5 ORE