După ce pe lista formației din Istanbul au fost o serie de nume importante - Erol Bulut, Abdullah Avic, Mircea Lucescu, Unai Emery și Laurent Blanc -, oficialii clubului s-au oprit asupra unui tehnician.
Christoph Daum a ajuns la un acord de principiu cu Fener, anunță aspor.com.tr. În măsura în care sezonul acesta va continua, gruparea din Istanbul va avea parte de un tehnician cu experiență pe bancă. În condițiile în care stagiunea actuală va fi anulată, înțelegerea dintre părți va începe abia în toamnă, cu fostul selecționer al țării noastre din postura de director tehnic.
"Dacă Superliga va continua, Fener se va baza pe Daum pe banca tehnică. La sfârșitul sezonului, se vorbește despre două variante: fie antrenorul german va continua ca antrenor, fie va deveni director sportiv", notează sursa citată.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM O ORĂ
Daum e un tehnician cu o cotă impresionantă în Turcia, în ciuda eșecului de la cârma naționalei României. Tehnicianul de 66 ani a mai antrenat în trecut pe Fener în două rânduri (2003-2006 și 2009-2010), reușind rezultate excelente: două titluri, în primul mandat.
El a mai antrenat în trecut Beșiktaș, cucerind un titlu și o Cupă, dar și pe Bursaspor, chiar înainte de a fi adus de Burleanu la cârma naționalei noastre.
După ratarea calificării la Cupa Mondială din 2018, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că preşedintele forului, Răzvan Burleanu şi selecţionerul Christoph Daum au convenit încetarea colaborării, înaintea ultimelor două partide ale echipei României din preliminariile CM. Acordul a fost validat de Comitetul Executiv al FRF, neamțul având rezultate mult sub așteptări pe banca tricolorilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Imagini spectaculoase de la parada de titlu a lui Manchester City
ACUM 2 ORE
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 3 ORE