Cotidianul argentinian Clarin a oferit ieri o veste șocantă pentru toți iubitorii fotbalului: Diego Armando Maradona a murit miercuri, la vârsta de 60 ani. Cauza decesului: un stop cardiorespirator suferit în casa sa din Tigre. Maradona suferise la începutul lui noiembrie o intervenție chirurgicală pe creier pentru îndepărtatea unui hematom subdural (cheag de sânge).
Intervenția a decurs cu succes, iar toată lumea era optimistă în privința sănătății fostului campion mondial din 1986. Din păcate pentru întreaga suflare a fotbalului și a sportului mondial, lucrurile s-au înrăutățit brusc. Ieri, genialul "D10S" Diego a suferit un stop cardiorespirator și n-a mai putut fi salvat de echipele medicale ajunse la fața locului în 30 de minute de la apariția problemelor.viață la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.

Mirel Rădoi, mesaj după moartea lui Diego Armando Maradona

Fotbal
Mirel Rădoi, ținut la naționala României de "tricolori"! Răzvan Marin: "O să vorbim cu el!"
ACUM 7 ORE
Mirel Rădoi nu l-a prins prea mult jucând pe Diego Armando Maradona, însă l-a urmărit pe internet și crede că a fost cel mai bun fotbalist din toate timpurile: "N-am apucat să-l văd pe Maradona când eram mic. Dar, cu timpul, mai ales acum câțiva ani, când au apărut multe clipuri cu el, am ajuns să cred că e cel mai bun jucător al tuturor timpului. Pentru pasiunea lui, pentru cum juca. Pentru mine e mai bun decât Messi. Așa-l văd. Pentru ușurința cu care crea faze, pentru ce arăta pe teren în timpul meciurilor. Dacă Gică Hagi spune asta, atunci îl cred. Poate unii zic că fotbalul de atunci era diferit de cel de azi, dar și atunci erau jucători buni", a transmis selecționerul naționalei la Digi Sport.
Rădoi a adăugat că și-ar fi dorit să pregătească un fotbalist ca Maradona, în ciuda tuturor capriciilor argentinianului: "Dacă aș fi vrut un jucător capricios ca Maradona pe final de carieră? Da, cred că aș fi găsit soluții să lucrez cu el. E important caracterul, într-un grup. Eu nu am auzit despre Maradona să fi creat probleme pe teren, la antrenamente. În afara terenului, da, era o persoană extravagantă, era un personaj. În Dubai, eram la un restaurant, și când a intrat el, toată lumea s-a ridicat în picioare", a adăugat antrenorul român pentru aceeași sursă.
Fotbal
De ce nu ar trebui să primească Messi Balonul de Aur în acest an! Ce s-a întâmplat în 2000 și 2006
IERI LA 13:33
Ligue 1
PSG și Barcelona pregătesc un schimb fabulos de jucători! Cine vine lângă Messi pe Parc des Princes
IERI LA 13:29