Jamie Carragher și Gary Neville s-au confruntat ca în vremurile bune, atunci când erau pe teren în derby-urile dintre Liverpool și Manchester United. Ajunși experți la Sky Sports, cei doi foști jucători englezi au avut o dezbatere intensă pe subiectul "Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo".
În această vară, rivalitatea dintre cei doi mari jucători a început un nou capitol, după ce amândoi și-au schimbat echipele. Lionel Messi a părăsit-o pe Barcelona după 21 de ani petrecuți în cadrul clubului catalan și a ajuns la Paris Saint-Germain, în timp ce Cristiano Ronaldo a revenit după 12 ani pe Old Trafford, după trei sezoane petrecute la Juventus.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 12 MINUTE

Jamie Carragher către Gary Neville: "Cred că te-ai lăsat dus de val"

Gary Neville a fost coechipier cu Cristiano Ronaldo la Manchester United, atunci când portughezul, un adolescent la acea vremea, ajungea pe Old Trafford de la Sporting Lisabona. Ajuns la 36 de ani, Ronaldo încă joacă la cel mai înalt nivel, iar Neville este de părere că acesta nu are rival în istoria fotbalului:
"Mereu am încercat să ignor întrebarea despre Ronaldo și Messi, este o fantezie și trebuie să ne bucurăm de amândoi. În această dimineață am fost întrebat de un domn pe cine aș introduce de pe bancă pentru a câștiga un meci. Acela ar fi Cristiano Ronaldo. Cred că este cel mai mare fotbalist care a trăit vreodată.
Messi este un jucător nemaipomenit, care a înscris un număr uriaș de goluri. E incredibil cum statisticile celor doi sunt atât de similare, exceptând piciorul cu care lovesc, loviturile de cap și penalty-urile. Iar acest lucru mă duce într-un punct în care îl consider pe Ronaldo un jucător mai complet. Mă uimește recordul lui pe plan internațional, cele mai multe din istorie, plus că are cinci trofee UEFA Champions League cu echipe mai slabe decât cele pe care le-a avut Messi", a spus Gary Neville.
Jamie Carragher, fostul rival al lui Gary Neville, nu a fost de acord cu alegerea acestuia și consideră că Messi este cel mai mare jucător al tuturor timpurilor. "Nu contează cum bagi mingea în poartă, Messi are mai multe goluri decât Ronaldo. Messi este playmaker, poate conduce un meci, lucru pe care Ronaldo nu îl poate face. Messi a marcat mai multe goluri venind de pe bancă, așa că e ridicol ce ai spus mai devreme. Ronaldo face lucruri pe care alții nu le pot face. Messi face lucruri pe care nu le-am mai văzut niciodată. Cred că te-ai lăsat dus de val", i-a răspuns Jamie Carragher.
În această săptămână, Messi și Ronaldo revin în UEFA Champions League, alături de noilor lor echipe. Portughezul va juca în deplasare alături de Manchester United pe terenul celor de la Young Boys Berna, în timp ce Messi este așteptat să joace pentru prima oară alături de Neymar și Mbappe în atacul lui PSG, în deplasarea parizienilor de pe terenul celor de la Club Brugge.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 38 MINUTE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 43 MINUTE