Impresarul care reprezenta interesele lui Paul Pogba, Erling Haaland sau Zlatan Ibrahimovic a încetat din viață sâmbătă, după o lungă suferință. Vestea morții agentului de 54 de ani a fost făcută de familia acestuia, care a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.
Presa internațională a anunțat ce se va întâmpla, după decesul lui Mino Raiola, cu firma sa de impresariat. Potrivit jurnaliștilor italieni, compania va fi condusă de Vincenzo Raiola, vărul fostului agent, care a învățat în ultimii 15 ani din experiența celebrului impresar.
"Dorința familiei Raiola, în special cea a copiilor care acum își termină studiile și ar putea juca un rol important în viitor, este ca agenția să fie încredințată vărului Vincenzo Raiola, cel care l-a urmărit pas cu pas pe Mino la negocieri în ultimii 15 ani", au anunțat cei de la TuttoMercatoWeb.
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
IERI LA 17:55
De jucători se va ocupa în continuare și avocata braziliană Rafaela Pimenta, care s-a implicat în ultimele luni de negocierile unor fotbaliști deținuți de Raiola, inclusiv Erling Haaland.
Conform sursei citate, în firma de impresariat s-ar putea implica și Zlatan Ibrahimovic, fotbalistul în vârstă de 40 de ani având o relație foarte apropiată cu Mino Raiola. Suedezul "ar putea avea un rol de imagine în cadrul agenției", au anunțat jurnaliștii italieni.
Citește și:

Ibrahimovic, afectat de moartea lui Mino Raiola

Decesul lui Mino Raiola l-a afectat foarte tare pe jucătorul lui AC Milan. Antrenorul lui Ibrahimovic, Stefano Pioli, a declarat că fotbalistul suedez este o persoană sensibilă, motiv pentru care trece prin clipe grele după moartea agentului și prietenului său.
"Acestea sunt situații delicate și personale. Zlatan este o persoană sensibilă și are o inimă mare, așa că trece prin momente dificilie", a explicat Pioli, înainte de meciul cu Fiorentina, potrivit Football Italia.
Mino Raiola l-a reprezentat pe Ibrahimovic încă de pe vremea când atacantul juca la Ajax, nefiind atât de cunoscut în fotbalul european.
Suedezul este, fără doar și poate, afectat de decesul impresarului, iar acest lucru reiese și din faptul că Zlatan nu a oferit încă nicio reacție în mediul online, deși aceasta era una dintre cele mai așteptate.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22