Championship a programat azi ultima etapă din totalul de 46, iar Fulham și Bournemouth sunt cele două formații care au promovat direct în Premier League.Lucrurile în privința celor două echipe au fost clare înaintea ultimei runde.
A treia echipă va fi cunoscută după disputarea unui play-off cu ocupantele locurile 3-6. Middlesbrough a fost înfrântă cu 4-1 la Preston, astfel că a ratat șansa de a prinde play-off-ul.

Cine mai urcă în Premier League, alături de Fulham și Bournemouth?

Bundesliga
Lewandowski și Haaland, bătuți. Nkunku, desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
ACUM 6 MINUTE
În schimb, Luton Town a încheiat pe locul 6, după 1-0 cu Reading, fiind cea mai mare surpriză a sezonului. În urmă cu 8 ani, "The Hatters" activau încă în liga a cincea! "Este o realizare minunată, am crezut din prima zi că putem ajunge aici. Sunt atât, atât de mândru. Dar nu ne vom opri aici", a dcelarat managerul Nathan Jones.
Nottingham Forest, o echipă de top în Anglia în anii 70-80, încearcă la rândul ei să revină pe prima scenă după o lungă perioadă de absență. Ultimul sezon al clubului în Premier League a fost în 1998/99! Formația pregătită de Steve Cooper a terminat pe locul 4 și va avea un prim tur dificil în play-off, cu Sheffield United, care caută să revină în elită după numai un an.
A patra grupare care luptă pentru promovare în următoarele săptămâni este Huddersfield, care nici ea nu era așteptată aici la începutul sezonului, ci mai debrabă în lupta pentru evitarea retrogradării. Fără resurse financiare importante, clubul a încheiat însă pe locul 3. Ultima prezență în Premier League a fost în ediția 2018/19, când a retrogradat cu 16 puncte!
Programul play-off-ului în Championship
Semifinale, manșa tur
Vineri, 13 mai, Luton vs Huddersfield
Sâmbătă, 14 mai, Sheffield United vs Nottingham Forest
Semifinale, manșa retur
Luni, 16 mai, Huddersfield vs Luton
Marți, 17 mai, Nottingham Forest vs Sheffield United
Finala
Duminică, 29 mai, o singură manșă.
https://i.eurosport.com/2022/05/06/3367688.jpg
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
ACUM 20 MINUTE
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
ACUM 38 MINUTE