Weekend-ul trecut, marcat de derby-urile din cele mai tari campionate ale Europei, a însemnat finalul perioadei în care jurnaliștii, antrenorii și căpitanii echipelor și-au putut vota favoriții pentru Balonul de Aur 2021.
Toți cei implicați în procesul de vot au fost puși să aleagă trei nume, în acest moment 4 fotbaliști remarcându-se drept principalii favoriți ai trofeului.
Potrivit publicației catalane Sport, Lionel Messi, Robert Lewandowski, Karim Benzema și Kylian Mbappe sunt principalii candidați la premiu, argentinianul fiind cel pe care mizează casele de pariuri, ca urmare a rezultatelor foarte bune înregistrate la Barcelona în returul sezonului 2020/21, dar și în tricoul naționalei Argentinei, la Copa America.
Ligue 1
Victorie pentru PSG la debutul lui Ramos! Neymar a ieșit de pe teren pe targă după o accidentare
ACUM 3 ORE
COTELE LA CÂȘTIGAREA BALONULUI DE AUR 2021

Slideshow

Cotele pentru Balonul de Aur 2021, cu o lună înainte de desemnarea celui mai bun jucător

15 imagini

Cine e favoritul lui Suarez pentru Balonul de Aur 2021

În ultima perioadă, mai multe voci din fotbalul internațional au vorbit despre motivele pentru care Lionel Messi nu merită să obțină Balonul de Aur în acest an. După ce Patrice Evra, Frank Lebouef, Sir Alex Ferguson și brazilianul Ronaldo i-au ales ca favoriți pe Cristiano, Kante sau Benzema, a venit rândul lui Luis Suarez să-și spună părerea despre cine ar trebui să-și adjudece Balonul de Aur în acest an.
Atacantul lui Atletico Madrid a declarat că Messi merită trofeul, fiind cel mai bun jucător din La Liga și din Copa America în acest an.
"Cred că Leo merită Balonul de Aur, pentru că a avut un an spectaculos la nivel individual, chiar dacă nu a reușit să câștige decât Cupa Regelui cu Barcelona. Prestațiile sale, în urma cărora a fost cel mai bun marcator și pasator din La Liga, triumful de la Copa America și faptul că a fost și acolo pe primul loc la aceste două capitole, îl fac să merite și mai mult premiul", a spus Luis Suarez, potrivit PSG Talk.
Ceremonia de decernare a Balonului de Aur 2021 va avea loc pe 29 noiembrie, la Paris.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Ce lovitură! Un star de la Barcelona își negociază transferul la PSG! Ar putea pleca gratis în 2022
IERI LA 16:09
Ligue 1
Anunț îngrijorător de la Paris! Două staruri de la PSG nu se mai înțeleg! Cum e afectată echipa
IERI LA 15:15