Marius Șumudică, tehicianul Astrei de la vremea respectivă, l-a dorit foarte mult pe fostul atacant al lui Schalke, însă n-a reușit să-l convingă să vină la formația din Giurgiu. După jumătate de sezon petrecut la FCSB, Marica și-a agățat ghetele-n cui, la vârsta de 30 de ani.
Într-un interviu oferit pentru ProX, Șumudică a dezvăluit că a fost interesat de serviciile lui Marica în urmă cu 4 ani, pe vremea când actualul tehnician al lui Gaziantep se afla la cârma Astrei Giurgiu, alături de care a câștigat titlul în stagiunea 2015/2016.
"I-am zis să nu se retragă, eu am vrut să-l aduc la Astra.", a spus Marius Șumudică, pentu ProX.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 8 ORE

Ciprian Marica, dorit de Marius Șumudică la Astra Giurgiu în 2016

Răspunsul lui Marica a venit imediat, oferit tot pentru sursa citată, scoțând în evidență calitățile tehnice ale fostului jucător și antrenor de la Rapid:
"Am o relație frumoasă cu Marius. Întotdeauna a ținut să-mi dea mesaje, să mă încurajeze. L-am apreciat și îmi place stilul lui. Chiar dacă lumea îl contesta și spunea că are un stil diferit, uite că Șumudică a demonstrat că e antrenor mai bun decât mulți. Demonstrează acest lucru la un nivel înalt.", a spus Marica, pentru ProX.
De-a lungul carierei, Ciprian Marica a mai evoluat pentru Dinamo, Șahtior Donețk, VFB Stuttgart, Schalke, Getafe și Konyaspor, reușind să câștige 8 trofee: 3 cu Dinamo, 4 cu Șahtior și 1 cu FCSB. Marica a bifat și 72 de selecții la naționala României și a reușit să marcheze 25 de goluri.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 10 ORE